Forblæst skønhed

img_7799opt2.jpg

img_7791opt.jpg

img_7798opt.jpg

img_7795opt2.jpg

img_7801opt.jpg

Afsted gik det imorges…. Vi tog os god tid idag, og ville ikke stresse. Dejligt! Jeg startede hos “Mama“, der blev striglet og fik ordnet fusser, og var klar til at blive redet senere. Som altid hyggede vi os….:) Så red de andre ud, og jeg var overladt til mig selv. Blev enig med mig selv om at “Louise“, godt kunne bruge en “luksusbehandling”, så den fik med strigler og fodnus på alle kanaler oveni at hun fik rettet sin man! Hun blev skam rigtig flot. Som altid foregik det med at drøne fra den ene ende af boksen til den anden – hun er morsom. Jeg prøvede at skrue bissen på et par gange, for at få hende til at stå stille, men det var ikke den store effekt, det havde! 😀 Og så gjorde jeg ikke så meget mere ved det, andet en forsøgte at følge med hende, når hun synes, vi havde stået nok på et sted. Til sidst, da hun fandt ud af, at jeg ikke sådan giver op, endte hun nu med at stå pænt. Det med at få rykket man, var heller ikke noget problem. Lui sendte jeg på walkeren og lille Fauve fik også en særbehandling idag.

Vejret var faktisk fint. Let blæsende men ellers tørt og friskt. Smeden kom, faktisk for at se på ham Bissen ovenfor. Han skulle have nye shoes! Det fik han og lille Royal Legend, som jeg fik æren af at holde for smeden. Det gik omend det med at stå der og glane nu ikke var hendes favoritdiciplin, men hun var bedre end sidst, så fint nok.

Smukke ovenfor, er en af “De små grå“, men som det ses, er han slet ikke lille mere, ligesom resten af flokken af “Babyer” ikke er det. De er langbenede teenagere nu, og ham her er ved at opdage, at han er hingst. Han har indtil nu været en meget stille hest, men der er lidt mere “punch” over ham her på det seneste. Så man er lidt mere på vagt, end man var før. De er meget forskellige, og hans følgesvend fra det engelske, har haft masser af “punch” lige fra starten, og det er ikke blevet mindre selvfølgelig. Også han er vokset sig stor og meget, meget flot – men det må i have tilgode til en anden dag.

Efter stalden besøg af en god ven, og vi fik styr på reolproblematik og lidt. Vi nåede ikke det hele, men jeg skriver en liste til han dukker op igen.

Der blev bestilt og betalt for udbringning af bårebuket til morgendagens bistættelse, og så har jeg handlet… hvorfor bruger man altid mere, end man lige havde tænkt, når man kommer ind sådan et sted ;-). Nu står den på afslapning indtil jeg skal afsted imorgen. Kan I have en god aften.

3 thoughts on “Forblæst skønhed

 1. Kære Jane – TAK SELV 🙂 Jeg NØD “Affe” meget ved du. vi var kammerater ham og jeg! Han minder mig lidt om Lois Lane ned hos os, der også er sådan en humørbombe 😀

  Kan kun give dig ret i, at det nok betaler sig, at holde et vågent øje på vores heste. De bliver puslet og nusset og passet og plejet. Og jo, jeg gør da min del, det er rigtigt! Og jeg tror helt sikkert, de små ting er meget vigtige. Ham den smukke har ikke noget navn endnu, eller det er (så vidt vi ved, stadig til godkendelse), men han er efter Highest Honor – Luna Mareza! Og ja du er på vildspor 😉 Han heddder ikke Fauve! Vi har en Fauve, men hun er en brun hp efter Academy Award. Jeg skal lade dig vide, når vi har noget endeligt om hans navn 🙂

  Kh Deborah

 2. Tror jeg gætter på at skønheden er den som hedder “Fauve”. Tanken kom til mig da navnet bragte min hukommelse tilbage til “Mistrals daughter”, hvor “Fauve” var malerens smukke RØDHÃ…REDE datter. Pragtfuldt navn.
  Måske er jeg på vildspor???
  Jane

 3. Hej!!!
  Hvad hedder rødskimlen med dådyrhovedet???? Kan du finde ud af det??
  Snart skal vi jo lave vores rækker med “Følg 10 heste”, og da jeg sidste år var til staldrundgang omk. 1. april var det Beckmann Stalden der fik mig til næsten at sætte mig på rumpen. De så så velplejede ud, og skinnede som åleskin af bare velvære. Jeg sagde til mig selv: Jeg har lyst til at ta’ dem alle med på følg 10, en konkurrence hvor jeg hvert år har vundet mindst én spurtpræmie. Jeg opta’r det påvideo, og kan så gå hjem og STUDERE dem intetsivt.
  Og dét bli’r der gjort. men man skal jo også regne de andre heste fra de store stalde i Skandinavien med, og her kan man jo kun gå efter stamtavlen.
  Trist man ikke ved hvordan foråret og sommeren bli’r, for så ville det jo være en stor foræring.
  Nogle heste løber kun i hård bane og andre kun i blød, så man skal jo være vejrgud for at spå om fremtiden.
  Og jeg må sige, at dette års staldrundgang skal jeg være endnu mere på duppernenede hos Jer, sådan som du har knoklet som THERAPEUT i en lang periode nu. NYDER at høre om det.
  Og man kan da også se hvormeget sådan en attention til en hest, lidt ekstra kærlighed og ømhed betyder for dens præstationer.

  Vores dejlige Air Force Eleven vandt jo ca. 200.000kr og tre løb, hvoraf de 2 var storløb, da det var HAM der var din kælegris. De små ting der gør den store forskel.
  TAK.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.