To på en gang – Mercedes og Jaguar

cl63f34430opt.jpgEn Mercedes magen til den jeg så igår (også farven)…CL63 AMG V8

Som bekendt handlede jeg igår, og jeg skulle lige ind på Apoteket. Da jeg kørte ind på parkeringspladsen holdt der den vildeste Mercedes på parkeringspladsen (CL 63 AMG V8). Havde ikke set sådan en før, så den blev studeret nøje. Den var – skal siges heller ikke på danske plader. At der ikke kører mange af den slags, skal ses i lyset af, at jeg lige nu har fundet en brugt, der har kørt omend kun 15.000 km fra 2007 til 2,5 mill!!! 😀 – meeen drømme må man godt! Allerbedst som jeg tvang mig selv til ikke at savle, og var godt igang med at samle underkæben op fra jorden, kørte der en anden storfavorit ind på parkeringspladsen – en Jaguar – (S-Type)! Nu besluttede jeg mig for at skynde mig på Apoteket, inden jeg fik et biludløst hjertestop!!! 😉 – Jaguaren fås for den noget mere beskedne pris af 700.000,- kr. fra ny!!!!

s-type-42-sepopt.jpgJaguaren der kørte ind på parkeringspladsen – Jaguar S-type – den igår var iøvrigt også sølvfarvet som Mercedesen

3 thoughts on “To på en gang – Mercedes og Jaguar

 1. Jane – Det er en FANTASTISK bil, men til 1,5 mill, så er det ligemeget – og iøvrigt glemmer du, at jeg ikke har en “olde” el. en “HC”, jeg skal have ind i bilen 😀

  Holme – Jeg er ikke smålig på den måde 😉

 2. 2,5 mil? Jeg skal se om ikke jeg har lidt småpenge i jakkelommen som du kan låne… Hmm, nårh nej, jeg har jo folk til at tage sig af disse beskidte mønter og sedler.
  Tager du platin kort?

 3. Du har a HELT ret i at det er en superlækker bil. Men upraktisk, eller kun for egoister. Der burde være FIRE døre i. Sikke et mas hvis man skal ha’ oldemor eller “”lillemanden” H.C. ind på bagsædet. HA.
  Hvis I har lyst til at se “frugten” af det omtalte ægteskab d. 2. aug. som var beskrevet så fint på denne blog, så gå ind på hjemmesiden http://www.zwicky.dk/hc
  Jane

Der er lukket for kommentarer.