From start to Finish

img_5179opt.jpg
Dejlige Finish fotograferet efter en 2. plads sidste år

Handlede min dag idag meget om Finish , der skulle komme ind idag. Inge kom ned, og der var han så ikke kommet endnu. Det viste sig, at Sugar Babe skulle med op, og så ville Bjarne tage Finish med retur. Så der gik lige lidt. Vi læssede Sugar uden problemer og Tesio (fra Søren) og afsted kørte Bjarne. Jeg nåede som vanligt at ordne “Mama” og faktisk sadlede jeg hende også op idag. Det var lidt sjovt, for det har jeg ikke gjort længe. Men det gik fint nok. Og så fik “Mama” lige rettet manen til, men heller ikke mere end lige taget tjavser. Det tog hun nu pænt nok.

De andre tog afsted, og jeg afventede Finish. Bjarne kom med ham, og mente at han var et gammelt fjols. Han havde vist stået lidt uroligt, og så mente Bjarne, at han vist svedte lidt! Lidt viste sig at være en underdrivelse af de større. Jeg kom op i transporten til en dampende våd Finish. Men okay han kunne jo tørre igen. Vi gik ud af transporten og han skulle på vanlig vis vejre hvad der foregik, og som Inge siger, så bliver han 3 meter høj, når han skal det. Noget rundt på gulvet var han, så jeg ville gerne have ham ind, udover, at jeg også gerne ville have et dækken på ham, for det var faktisk koldt idag (hvorfor Inge også var kørt sin vej inden han kom, men hun kommer igen imorgen). Så han kom ind og blev tørret med en svamp og fik et dækken på, så han kunne tørre.

Jeg har ikke før hørt ham sige noget, undtagen en gang oppe hos Hanne, men det skal jeg love for, jeg fik at høre idag. Mine tromhinder kom på overarbejde, mens han kaldte. Så der gik nogen gulerødder til for at få snakket ham “ned” og få ham til at “lande” og det gik også fint. Da han var tør, børstede jeg det værste mudder af ham, og så fik han det varme dækken på og fred til at vænne sig til at være inde igen. Og så engang imellem smuttede jeg forbi ham med en gulerod. Dejligt at se ham, og han kunne meget tydeligt kende mig igen…:x

Klokken var mange inden der blev fodret idag – det gjorde jeg, og så ville jeg også hjem. Klokken var 14.30 inden jeg var hjemme, så jeg er helt brugt op nu – også set i lyset af, hvornår jeg vågnede. Nu vil jeg gå i seng og vende tilbage enten imorgen eller onsdag afhængig af energi…

0