Godmorgen og milde gaver

img_7827opt2.jpg

Jeg skulle tidligt afsted imorges. Eller relativt. Skulle forbi min søde veninde Inge med et “Velkommen hjem” kort. Afsted på cyklen. Det knep mig virkelig at komme frem imorges, og jeg kunne slet ikke finde luften. Dels var det koldt og hvad det ellers er der har plaget mig idag, kan jeg kun gisne om, er den frygtelige allergi igen ( og jo jeg skal til lægen, men han er også først lige kommet tilbage d.d.).
Derud kom jeg og solopgangen så ud som ovenfor. Troede først at Inge ville være hjemme senere, men da jeg havde ringet på hos dem ovenpå, og smidt kortet ind, bankede hun på ruden at jeg skulle komme tilbage. Hun var der og lige “landet”. Vi fik en kop kaffe, og jeg kunne jo så fortælle hende, at hendes hest kom ind idag. Hun og hendes mand, havde været en tur i Thailand, og hun havde sørme en ting med hjem til mig. Rigtig sødt af hende. En lille lakeret æske med duftende sæbe indeni, udskåret på smukkeste vis. Den ses nedenfor. Vi blev enige om, at jeg skulle begive mig derned og så ville hun komme efter. Som sagt så gjort…

img_7858opt.jpg

img_7860opt.jpg

2 thoughts on “Godmorgen og milde gaver

  1. Kaja – Ja jeg synes, den er rigtig sød, og det var så sødt af Inge og tænke på mig.

    Ja jeg synes faktisk, jeg har travlt p.t., og skal virkelig passe på, ikke at overdrive. Skal også nå lidt her jo… Imorgen holder jeg dog fri fra stalden…

Der er lukket for kommentarer.