Suk – Klokken midt om natten

Jeg vågnede klokken 4.45!!! Og har vel og mærke ikke sovet siden. Det er godt nok træls…men det giver mig da muligheden for at komme tidligt i stalden. Idag kommer Finish, og jeg glæder mig til at se ham og tage imod ham. Når han så er godt installeret, og afhængig af, hvad der ellers er må jeg tage tidligt hjem og så tage en lur senere, når jeg kommer hjem.

Igår kæmpede jeg en ulige kamp med min nye printer. Jeg kan dælme ikke få den til at makke ret. Nu prøver jeg at afinstallerer det hele og starte forfra og så må jeg se, om det vil. Vil det ikke, har jeg et supportnummer, jeg kan ringe til.

Nu vil jeg gå ind og skrive et kort til en søde veninde og så afleverer på vejen til stalden. Det gør jeg skal køre i god tid, for adressen ligger stik modsat retning af stalden… foreløbig god dag!

6 thoughts on “Suk – Klokken midt om natten

 1. Kære Alle – Jeg er lidt glad, jeg har lige fået printeren til at virke. Og det var ikke alene dens skyld, men også min egen, at den ikke ville g.d. Hovedsagen er, at den virker nu. Jeg undskylder for, at jeg svarer i flæng her, men lige nu er jeg nødt til det, hvis jeg skal nå og skrive færdig også…

  Det var en rigtig fin dag – mere om det og tak til Holme for det søde tilbud om hjælp 🙂

 2. Håber du har haft en god dag i stalden.
  Det er irriterende når nye ting ikke makke ret. Vi har købt elspareskinner, de virker overhovedet ikke her. Nu har vores søn læst, at andre også har problemer med dem. Så skal det fedt hjælpe at købe investere for at spare.
  Min mand har haft travlt med at rydde hæk, vi skal til at bygge til, så den stod i vejen.
  Hav en god aften.

 3. Kender du ikke en nørd der kan fikse printeren? Hvis ikke jeg boede 1000 km væk skulle jeg med glæde se på det.

Der er lukket for kommentarer.