Kommer snart til et fjernsyn nær dig….

225px-upstairs_downstairs24.jpg

En af min absolut største seriefavoritter bliver snart sendt igen på Charlie (hold øje) – “Upstairs, Downstairs“! Jeg elskede den serie. Da jeg jo er anglofil om en hals, var den her bare toppen og jeg har set den for ikke så mange år siden, og iøvrigt hver eneste gang, den er blevet genudsendt. Og nu kommer den igen…. jeg kunne faktisk godt finde på at købe den – hm, mon ikke den skal på ønskesedlen – jeg tror det næsten. Den har sin egen side updown.co.uk – en side med mange gode informationer, men uhyggeligt tung!

pbwkitc224.jpg
Jean Marsh som Rose og Angela Baddeley (1904-1976) som Mrs. Bridges

6 thoughts on “Kommer snart til et fjernsyn nær dig….

  1. Hej Deborah

    Du må skrive ligeså snart du ser, at den er på Charlie. Jeg elskede den serie og vil vildt gerne gense den. Jeg så faktisk Mr. Bellamy ( dog som privatperson) i Harrods en gang jeg var på sprogrejse i England. Stort øjeblik. ( Han købte en kylling :))

  2. Jeg så serien sammen med min mor.

    Det var en god serie – der er vist lidt Matador over den. På en meget britisk måde 🙂

  3. Jeg husker svagt at have set serien som barn, men jeg kan slet ikke huske nogen detaljer, så måske skulle man overveje at følge med denne gang 😕

  4. Giv mig lige et hint, når den kommer. Jeg får ikke altid studeret programmet så indgående. Det er mange år siden, jeg har set serien.

Der er lukket for kommentarer.