Motivationspoints og pasta for 6,5

img_7893opt2.jpg

De har været helt i bund her på det sidste, men nu har jeg fundet den igen – motivationen! Uden går det ikke – slet ikke! Hvor den forsvandt hen, og hvorfor ved jeg ikke, men jeg er bare glad for, at den kom igen. Nu skal den dælme have en skalle. Jeg har så også fundet en motiverende faktor. Jeg bliver decideret dårlig, når jeg ser billeder af mig selv. Jeg vil så sige, at mit staldtøj ingenlunde gør noget som helst for, at jeg ser slankere ud, men stadig! Det skal så siges, at jeg heller ikke har make-up el. noget på. Det føler jeg måske er lidt meget for at gå i stalden. Førhen ville jeg aldrig være gået ud uden min. mascara! Men Finish er vist ligeglad 😉

Her til aften fik jeg en variant af pasta, jeg laver i forskellige varianter, og man kan jo sådan set tilsætte, hvad man har lyst til. Jeg kan godt lide pasta uden kød og i det hele taget retter uden….men foretrækker du, at tilsætte lidt, er det jo intet problem. Jeg manglede hvidløgen idag, men var løbet tør…

Pasta efter lyst, og hvor mange points du har – jeg brugte 4

1 dåse hakkede flåede tomater

1 løg

1 rød peber

1 tsk. olie

Oregano og Herbes de Provence

1 dl minimælk

Peber og løg svites bløde i olien sammen med krydderier. Flåede tomater tilsættes og koges lidt ind. Tilsæt 1 dl. mælk (kan udelades) og kog op. Serveres over varm pasta. Bon appetit

3 thoughts on “Motivationspoints og pasta for 6,5

  1. Pastaretten ser lækker ud og er hurtigt lavet. Jeg synes, det er dejligt med hurtigretter. Vi har spist usundt i dag i Bilka’s Bistro.

Der er lukket for kommentarer.