Maddie – må det snart få en ende

madeleine_close2.jpg

Sagen om den lille pige Madeleine McCann har snart varet længe. Heldigvis er hendes forældre nu blevet renset for mistanke. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor forfærdelig det her forløb har været for dem. Værst er det dog, at tænke på, hvad den lille pige har været udsat for, og hvor hun er nu.

Jeg håber da selvfølgelig de finder hende i live, men alle ved jo også godt at chancen for det, er nærmest lig nul. Det kan nu læses at der søges i en sø efter hende. Uanset hvad, så håber jeg dette mareridt for hende og hendes forældre snart må få en ende….

0

2 thoughts on “Maddie – må det snart få en ende

  1. Holme – Det skal du nok ikke satse på, de gør! Men jeg er sikker på, mange sidder med samme fornemmelse som dig! 🙁 Det er også til at blive dårlig af.

    Umiddelbart, ville det være ens reaktion, at de ikke skulle have lov at leve. Men jeg tror jo på at ALT har en mening på et sæt – dog er det langt fra at være sikkert vi kan se den 😮

    0
  2. Når de finder gerningsmændende regner jeg med at myndighederne sender dem til mig. Så skal jeg lære dem lidt om god opførsel. Om ikke andet skal jeg nok sørge for at de aldrig nogensinde igen bliver fysisk i stand til at foretaget sig noget lignende.

    Nogle mennesker burde simpelthen ikke have lov at leve.

    0

Der er lukket for kommentarer.