Malou’s meninger

nymala2.jpg

Malou Aamund har skiftet parti, og det har mange andre også gjort, eller ihvertfald droppet Khaders kaos! Jeg har talt om det før, og jeg har aldrig troet på det projekt, og nu er det jo helt tydeligt, at den allliance vist er mere end død…. selv Naser Khader er vist klar over det, og det siger da noget… At Malou skulle have ført Khader bag lyset, fordi hun tog beslutningen i weekenden og ikke mødte op til krisemøde, det er noget vrøvl. Resultatet var blevet det samme, og selvfølgelig er det en velovervejet beslutning, som man ikke tager let. Hun skal da være sikker før hun siger det. Hun har måske givet dem det sidst puf udover kanten lidt hurtigere end det ellers var sket – og at begynde og klantre hende for at være “den kloge” og tage konsekvensen, er noget pjat.

Til gengæld er det mig en gåde, at når man har flertallet til asylpolitikken nu, at man så ikke bruger det. Men der kan så skrives tykke bøger om alt det, jeg ikke forstår!

1 thought on “Malou’s meninger

  1. Rotterne fortsætter med at forlade den synkende robåd 🙂
    Sjovt som hun, under valget, var ved at brække sig over VKO. Ja ja, man har vil et standpunkt til man tager et nyt.
    Forhåbentligt er Khader og Co. helt ude af det politiske billede fremover.

Der er lukket for kommentarer.