Manglende respekt? – Livstestamenterne

img_3910opt.jpg

Har lægerne virkelig så lidt respekt for deres patienter? Hvis ikke det er årsagen, så giv mig een eneste god grund til at ignorerer folks sidste ønske!!! Jeg er rasende! Jeg er en af mange, der har sådan et livstestamente. Og jeg var da af den helt faste overbevisning, at det blev respekteret og fulgt ligesåvel som donorkortet for håbentlig bliver det??? Kan man snart intet regne med? Jeg kunne godt tænke mig en forklaring, men det lader til at man politisk skrider ind nu. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad de mener, de allerede gør. Når jeg har gjort mig den umage med at lave et, så skal de dælme også respekterer og læse det!!!

Jeg er SÃ… træt af, den er kolletive tankegang. Det er min krop, og mit liv, og det må for hulen være mig, der bestemmer over det! Og så er jeg iøvrigt ret så bedøvende ligeglad, hvad sygeplejersker, og læger iøvrigt synes om livstestamenter. Så vidt vides, er de der for vores skyld. Sålænge jeg er ved mine sansers fulde brug, når det er skrevet, så er det udelukkende min og kun min beslutning! Og selvfølgelig en der er meget velovervejet.

Har du skrevet et livstestamente?

Det står helt klart i loven, at lægerne skal respektere patients afvisning af behandling, hvilket står på Foreningen “En værdig død”‘s hjemmeside.

1 thought on “Manglende respekt? – Livstestamenterne

  1. Ja, det er simpelthen groft at det ikke respekt omkring sådanne testamenter.

    Personligt har jeg lavet et dokument til mine nærmeste med anvisninger om hvordan de skal forholde sig, det er trods alt dem som skal trække stikket.
    Har med vilje ikke brugt det offentlige for jeg stoler ikke på bureaukratiet i den forbindelse. Så i forhold til mine egne ønsker er jeg ikke afhængig af samfundet i forhold til om de glemmer det eller ej. Det synes jeg er en bedre løsning, især set i lyset af det link du har vedlagt.

Der er lukket for kommentarer.