Den døde….

Måske husker du den fine kaktus, der blomstrede som besat to gange i sommer!? Den er død nu! Pludselig rådnede den indefra, og intet at stille op med det, og nu er den væk. Hvorfor det sker, ved jeg ikke, men jeg har prøvet det før. Det skal så siges, at den var meget gammel. Men det er vel ikke anderledes end andre levende væsener – de har den tid, de nu har! Men det var ærgerligt, fordi det var en gave fra en kær ven! Men Gudskelov jeg da fik taget billeder af den!

kaktus1021.jpg

kaktus-med-5-blomster-og-kn1.jpg

6 thoughts on “Den døde….

  1. Newyorkerbyheart – Hvis du vil have nogen tips, og evt. stiklinger af sukkulenter, som er meget nemme – så sig til 😉 Ja det var en helt fantastisk kaktus.

  2. Hej Deborah!

    Sikke en smuk kaktus!! Jeg ville ønske jeg kan få noget til at gro, men jeg slår alle planter ihjel – også dem som andre siger er umulige at slå ihjel!!:((

  3. Imponerende kaktus, jeg håber den har det godt i den evige ørken 🙂
    Anyway, kaktusser er totalt undervurderede stueplanter, de er lette at passe og de fleste får enormt flotte blomster. Personligt er jeg helt vild med Nattens Dronning .

Der er lukket for kommentarer.