Den døde….

Måske husker du den fine kaktus, der blomstrede som besat to gange i sommer!? Den er død nu! Pludselig rådnede den indefra, og intet at stille op med det, og nu er den væk. Hvorfor det sker, ved jeg ikke, men jeg har prøvet det før. Det skal så siges, at den var meget gammel. Men det er vel ikke anderledes end andre levende væsener – de har den tid, de nu har! Men det var ærgerligt, fordi det var en gave fra en kær ven! Men Gudskelov jeg da fik taget billeder af den!

kaktus1021.jpg

kaktus-med-5-blomster-og-kn1.jpg

0

6 thoughts on “Den døde….

  1. Imponerende kaktus, jeg håber den har det godt i den evige ørken 🙂
    Anyway, kaktusser er totalt undervurderede stueplanter, de er lette at passe og de fleste får enormt flotte blomster. Personligt er jeg helt vild med Nattens Dronning .

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.