Konkurrerende genboer

img_6243opt.jpg
Maria på Lady Hjort (Finish genbo) sidste år

Det blev en lang dag. Vågnede igen klokken 4 og kunne ikke sove. Det er hvad jeg får ud af, at gå ordentlig tid i seng. Mellem 5 og 6.30 sov jeg så igen. Men det samme bliver det ikke, så jeg har været noget ved siden af mig selv idag. Men at komme i stalden er altid så skønt, at jeg hurtigt glemmer, at jeg er ved at dø af træthed. Straffen kommer dog senere, men skidt pyt.

Idag skulle Finish have ordnet ben igen, ligesom hans øje skulle bades. Det gik altsammen helt
fint, og striglet blev han også og hovene fik også den store tur. Så manglede vi bare at putte walkerdækken på, og så ud med ham. Det gik også fint, lige til vi kom over til walkeren, så satte Finish hælene i. Han skulle dælme ikke nogen walker! Det blev vi så lige 2 om at bestemme. Og faktisk 3 da Maria fik smidt sin hest ind istedet. Jeg ved ikke, hvad der stak ham, for der har intet problem været før. Men ind kom han dog, men altså med indlagt protest først.

Skråt overfor Finish står “Mama” (Lady Hjort), som jo har fået min uddelte opmærksomhed, mens Finish har været på landet. Jeg er jo ikke mindre glad for hende, fordi Finish er kommet, men eftersom, at han også kræver min opmærksomhed, er jeg nu delt så ganske i to. For når jeg som idag, først går over og ordner “Mama”, så står Finish og kigge bebrejdende over på mig, og omvendt! Det er lidt af et dilemma, for jeg holder jo så meget af dem begge…;-) Men jeg deler mig i to så godt jeg kan, og så så faktisk mere, for der er jo også andre, der får opmærksomhed.

Idag var det Louise (Lois Lane), der fik masser af nussen, striglen og fodpleje også. Hun er altså ikke bare en krudtbombe, men også en humørbombe, som man bliver så glad af at være sammen med. Hun var i skoven idag, og det bekom hende særdeles vel. Men derfra så til at stå stille, når man skal strigles, der er stadig langt 😀 Jeg prøver at lege skrap tante, for hun skal jo lære at stå ordenligt. Og det gode ved hende er, at hun lytter, skruer man bissen nok på – så ved hun godt, at nu er det alvor! Jeg har før nævnt hendes ikke så smarte vane med at banke hovedet ind i noget eller ihvertfald lave skrammer på sig selv – det står ikke klart, hvad hun gør, for der er jo selvfølgelig ikke decideret noget hun kan komme til skade på i boksen. Det har hun gjort igen forleden. Lidt værre end vanligt. Så doktoren måtte konsulteres, men alt vel og ingen syninger/klemmer – det skal bare hele af sig selv var meldingen idag ved kontrolbesøg. Lille klovn! 😮

Lui var på folden idag, og det trængte han til. Jeg har aldrig set ham i den grad slå knuder på sig selv. Midt i opvisningen af “Lui’s specials” fandt han på, at det med at have grime på, det var da ganske overflødigt. Jeg stod og snakkede med Trice, da Kim kom hjem, og gjorde mig opmærksom på, at grimen da hang helt nede i panden på ham. Jeg synes nu nok, at jeg havde sat den rigtigt på. Men så fandt vi da ud af hvad han gjorde. Han lagde sig ned med forkroppen og krængede den af med det ene forben eller halvt af. Og jeg fik et mudderbad også – Ih mange tak! Nå, men kunsten var nu at få den her grime af og på igen, så den ikke havnede ude på folden i noget der bedst kan beskrives som en mudderpøl. Hvad gør en klog – henter en gulerod – det har virket før, da vi skulle ud og køre, så det kunne det vel igen…? Ork ja, grimen kom helt af, og på igen! Det var jeg da lidt stolt af, og så kunne Lui fortsætte opvisningen – og det gjorde han så – udnødvendigt at sige, at han nu var smurt ind i mudder!!! Han er nu skøn nok, og behøver ikke mudderbadene, men det ved han så ikke, ligesom jeg idag tror, at han havde glemt, at kuglerne er røget 😉

Da Maria og Stella red ud på 2. lot, fodrede jeg, og så begav jeg mig hjemover. Jeg havde været vågen klokken meget tidligt, og faktisk jo så haft nok at se til.

0

2 thoughts on “Konkurrerende genboer

  1. Jane – Du har ganske ret, det er formentlig, hvad han sagde, og det er beklageligt, at det p.t. må være sådan. Der er flere grunde til, at den nævnte skovtur ikke bliver lige nu. Men idag er h an sluppet for walkeren trods alt. Optimalt ville vi jo selvfølgelig ride alle hestene hver dag, men sådan er virkeligheden altså ikke af mange årsager!

  2. Det billede du tog af Finish i walkeren forleden, sagde med al mulig tydelighed: Oj-hvor kedeligt. Her er jeg, KONGEN, tilbage, og så byder de mig at sætte sådan en personlighed ud i den dumme karrusel. Hva’ med en skovtur i stedet!!!

    Jeg ville altså også stritte imod. Men ka’ sagtens se det nyttige i sådan en makine. Man kan motionere 6 på én gang. Men GAB.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.