Modsætningsfyldt

img_7852opt2.jpg

Lige så glad jeg er for at være i stalden, lige så glad er jeg for, at jeg nu har til i næste uge til at være her, og hygge mig. Jeg elsker at nusse rundt herhjemme, og ikke mindst få hvilet ud. Imorgen bliver andet nok nærmest umuligt, da jeg har været til fys idag, og imorgen har jeg ondt! Det havde jeg ihvertfald sidst. Den dårlige samvittighed er der også – ville jo gerne være der for Finish hver dag, men det kan jeg simpelthen ikke.

Nu får fyssen og jeg forhåbentlig styr på mit bækken og den del, men derudover har jeg jo ondt andre steder også. Gad vide om det er mit lod – altid at have ondt et sted? Man bliver fysisk træt af det – på det mentale plan synes jeg, har jeg vænnet mig så meget til det som man kan, men det er jo træls, når man gerne vil mere end man orker…. Må være glad for det jeg kan og gør, som Maria sagde idag. Hun er så sød til at sige det, og at jeg er en stor hjælp. Og det betyder da meget – Tak for det! Nu vil jeg slutte for idag og snart sove, og indhente det, jeg ikke fik sovet idag….. God fredag!

2 thoughts on “Modsætningsfyldt

  1. Birgit – Ja, det kan godt være lidt belastende, men nu havde jeg det også slemt lige da jeg skrev det. Som regel går det jo…. man må jo godt engang imellem “gå lidt kold”. Og det sker da – også for mig. Tak for dine søde hilsen – Knus fra mig

  2. Kender det Deborah…Det er ikke nemt at være kronisk smerte plaget…
    Det tærer på een hele tiden…Føler med dig…Kram til dig….
    Fra Birgit

Der er lukket for kommentarer.