Både og

img_7854opt.jpg

Det her sjove billede fik jeg taget forleden. Der er både de gamle visne hyben, og de nye skud! Det er da lidt sjovt. Jeg fandt også en enkelt hyben, men godt nok ikke på samme busk. Det havde nu været flot også at kunne tage noge frostbilleder, men det ser ikke ud til, at jeg får chancen 😉

img_7853opt.jpg

6 thoughts on “Både og

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Små stykker solskin

  2. Birgit – Det er jo ofte de små detaljer, der gør det spændende, især med det her makrofotografering. Ja, jeg elsker også at fotograferer, og så tror jeg også man efterhånden bliver bedre til at lægge mærke til den slags….og ser motiver alle vegne 😉

    Catarine – Ja det kan man godt sige, det er. Naturen er forunderligt 🙂

  3. Du er så fantastisk til osse at få fanget de små detaljer i naturen. Jeg fotograferer meget selv og kender glæden ved at fotografere. Jeg beundrer dig for dine billeder 🙂
    Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.