Et fortidsminde – mor

img-_04-mor-og-foel001opt.jpg

Jeg har jo fået helt styr på både print og scanning nu, og hvor er det skønt, men mængden af billeder, jeg gerne vil have scannet er ganske enorm, så det er lidt uoverskueligt. Men jeg prøver, at lade være at gå i panik 😉 og tage det lidt som jeg nu kan, for ellers kunne jeg godt lægge mig ned med stress. Jeg skulle vel egentlig systimatiserer lidt i det, men lige nu bliver det lidt på må og få, men det er jeg klar på, jeg ikke kan blive ved med….Men jeg glæder mig til at dele mange af mine egne fotos med jer. Det her kan jeg ikke tage æren for, og jeg ved faktisk ikke, hvem der har taget det.

Dette billede har jeg altid elsket. Dels fordi det er min mor, men jo også fordi hun står sammen med en hest, som jeg også altid har elsket. Hun er formentlig lige lidt ældre end jeg var, da jeg begyndte at ride (6 år) og føllet må næsten være af racen Jysk Hest – noget ganske andet end mine Fuldblodheste, men dejlig er den da og bemærk størrelsen!

0

10 thoughts on “Et fortidsminde – mor

 1. Hej Holme!
  Så må der være forskel på computere. Min stationære (Dell)er en af dem med de allerfleste finesser og special designet, men i løbet af de 3 år jeg har haft den er der lagt i tusindvis af billeder ind, og jeg beklagede mig til min søn, – den evige konfliktløser, som forærede mig denne x-terne harddisk + afmonterede Norton antivirus som jeg lige havde fornyet med 2 år (1200kr) og indstallerede N32 i stedet. Det er det de bruger på hans arbejdsplads. Efter 10 minutter kørte computeren som den dag jeg fik den.
  Som sagt før, jeg ved NÆSTEN ingenting om computere, men den nye harddisk gjorde min til ny igen, og jeg har tænkt på at købe én til, for hvis den går i stykker en dag- det gælder også hvis computeren er KAPUT, så har man mistet så mange dejlige minder, som er blevet sat ind, efter den digetale tidsalders begyndelse. Så jeg går med livrem og seler, selv om jeg også elsker at spille – lidt. Mærkeligt nok er min computer på arbejdet også begyndt at arbejde langsommere, og også dér er der i 1000vis af billeder. Men næsten alle billeder har jeg i HØJ opløsning (ca 4 MB) + kopier som er sat net til ca. 115 KB.
  Men, tak for hjælpen.
  Hilsen
  Jene

  0
 2. Det er jeg helt sikker på at vi er 🙂 Og takker for ønsket om en god weekend. Vi skal ud og spise tatar og drikke Pilsner Urquell, så det kan ikke gå helt galt 😀
  God weekend til dig også 🙂

  0
 3. Holme – *-:) Fantastisk, at du også kan se noget særligt i et billede, jeg holder så meget af. Jeg elsker også gamle billeder og lign. …kommer mig for, vi er ganske ens på mange punkter 🙂 God weekend!

  0
 4. Fantastisk billede. Jeg ved ikke præcis hvad det er, men det er specielt på en eller anden måde. Men jeg har nu også altid elsket gamle billeder, malerier og dagbøger, hvor man kan drømme sig tilbage og spekulere over hvordan livet mon var for de pågældende mennesker.

  @ Jane Zwicky-Broström
  Jeg vil gerne garantere for at det ingen betydning har for hastigheden, at du opbevarer en masse billeder på harddisken. Så længe de bare ligger der og ikke er åbnet er det fuldstændig ligegyldigt hvor meget plads du bruger.

  0
 5. Jane – Du har ganske ret, det er let, og når jeg siger, det tager tid, er det p.g.a. omfanget af stakken, der skal scannes. Og det med harddisken – det er en super ide, og jeg skal som nævnt før, også have mine billeder smidt derover. Jeg har nogen der, men alle dem, som jeg har taget med det nye kamera skal også. Og jeg har også givet omkring 1000,- kr. – En rigtig god ide!

  0
 6. Der er intet nemmere end at scanne. Det tar 2 minutter, og blir ofte bedre end originalen.
  Selv jeg lærte det på 5 minutter, og jeg er ikke nogen ørn til computere.
  Når man begynder at scanne gamle billeder ind, samt sætte billeder fra nettet over på sin computer, så bli’r den ligepludselig LAAANgsom.
  Derfor er det en god idé at investere i en “extern harddisk”, hvor man lægger det hele på F. drevet. Når man så bruger computeren almindeligt og vil ha’ nogle billeder med i en mail, se dem eller bare printe dem ud, så tænder man bare for harddisken (15 x 25 cm) og finder billederne på denne. Der kan uden problem ligge mange, mange tusind på sådan en karl. Og man kan ta’ den med sig over til veninden eller lignende.
  Det er en af de beste fødselsdagsgaver jeg nogen sinde har fået (bortset fra min søn, Filip, som også arriverede 7. november)
  Sådan en Extern harddisk koster ca. en tusse.
  Jane

  0
 7. Det er et dejligt minde at have. Jeg har slet ingen billeder af min mor som barn. Det er egentlig underligt, nu jeg tænker over det. Jeg glæder mig til at se nogle flere fotos. Vi har købt en diasscanner, men det går meget langsomt med at scanne. Det er sønnen, der skal gøre det, han gider ikke rigtig, den lømmel.

  0
 8. Birgit – Ja det er et sødt billede af mor. Har heldigvis mange. Jamen det med hesten – NEJ, lad mig lige slå helt fast, det er ikke min mors skyld!! Hun synes, det var fantastiske dyr, men hun var faktisk bange for heste 😀 Så det er det ikke….Men du har ret, de er hos mig altid, de kære heste og har altid været de bedste venner.

  Scanning af billederne – nej intet svært i det overhovedet, men det tager jo oceaner af tid, og ja jeg skal se at komme igang ;-), og nu har jeg fået begyndt, men det kommer til at tage laaaang tid, selvom det jo ikke er alt, der er godt nok til at blive scannet ind. Men jeg glæder mig – scanne og så sætte i album, og så få mere styr på tingene, det bliver dejligt, men det er et PROJEKT af de større! @-)

  0
 9. Sikke dejlig billede og kan godt forstå du er meget glad for netop det :). Det var måske osse din mor der lagde grunden til din lidenskab for hestene. Noget der glæder dig hver eneste evige dag 🙂 For når du ikke er i stalden og går og hygger dig med hestene, ja så har du dem jo på een eller anden viis altid i tankerne, hvor du end befinder dig 🙂 …
  Det lyder spændende det der med scanninger af billeder. Jeg har jo oceaner af billeder i fotoalbummene. Er det svært eller er det med at komme igang. Jeg vil sååå gerne have alle billederne i mit liv, over på min elskede PC 🙂
  Aftenhygge Birgit

  0

Der er lukket for kommentarer.