Iaften “Seabiscuit” (2003)

vm_sy400_sx600_1.jpg

Kan du lide heste? Kan du lide flotte billeder eller holder du bare af godt skuespil (af bl.a. Jeff Bridges) også? Så skal du se film iaften. Det er historien/filmen om en rigtig hest, der greb nationen (Amerika) under depressionen. Se den, det er en dejlig film, også selvom man måske ikke lige er fuldstændig hestetosset – selvom det selvfølgelig hjælper. Det handler som film ofte gør, om mange ting….. Hvis du ser den, så kom og fortæl, hvad du synes. Om jeg skal se den? Måske, men jeg er i den heldige situation, at jeg har den stående i reolen og kan se den, når jeg vil… Det er på Kanal 4 klokken 21.

4 thoughts on “Iaften “Seabiscuit” (2003)

 1. Jane – Man skal næsten altid se filmen først…. Jeg har det nu ikke med at blive skuffet over filmene. Det er jo urealistisk, at tro ALT kan komme med, for så ville filmen jo vare dage istedet 😀 Tak for de pæne ord – ja den har nok haft en hengiven passer, det må den næsten….:)

 2. Det er alletiders film. Men hvis man har læst bogen først, og dermed sin egen opfattelse af den, så vil jeg sige den skuffede “lidt””.
  Ligesom med Borte Med Blæsten var bogen langt bedre end filmen.

  Men det er en film man bare MÃ… se.
  Filip og jeg var nede i Lyngby Storcenter lige efter præmieren. Og sjovt nok – sammen med Catrine Weilby og hendes mor.
  Håber den er gået lige i hjertekuglen på jer som ikke er decideret galop entusiaster. Den må ha’ haft en ligeså “devoted” hov og ben keeper som Deborah. At dø af alderdom og ha’ løbet langt over 100løb, det er utroligt.
  Jeg tror at der i bedste fald er ca. 30 løb til en hest, før det går ud over bentøjet. Det er der vist statestik på.
  Jane

 3. Trine – Ja det er det da. Men hav tålmod, så bliver den sendt på en af de andre kanaler lige pludselig! Ellers lej den, det er den bestemt værd!

Der er lukket for kommentarer.