Mest afslapning

img_7831opt.jpg

img_7835opt.jpg

Idag er mest gået med afslapning…. jeg var lige et smut forbi doktoren og få en ny henvisning til fyssen. Den jeg havde, var blevet for gammel. Men som jeg vist nævnte, så har doktoren været udenlands og hjælpe – Afrika, og kom først mandag. Derudover har jeg så været i stalden og ikke lige haft energi og mulighed for at ringe og hente. Men nu er det klaret og den er afleveret. Derudover fik jeg styr på pengesager. Hm, har vist shoppet rigeligt, så nu skal det tilbage til normalen, og det er også okay.

Sofaen er blevet så god som ny. Igår fik jeg indkøbt velcrotape til hynderne, så nu skrider de ikke – oh hvor skønt!

Lige nu venter jeg på aftensmaden – kylling og risblanding, og så ser jeg “Små og store synder” som jeg bare ikke kan blive træt af og bagefter kommer der “Airport”, som jeg også finder mere end underholdende…… Så langt så godt. Og så skal jeg ikke for sent i seng. Modsat planen tager jeg ned til Finish og de andre imorgen, men ikke for et langt visit. Jeg har også meget, der skal ordnes her. Foreløbig vil jeg ønske jer en god weekend…