Næshornsungen og Knuthenborg

img-_05-giraffer-knuthenbor.jpg

img-_07-tiger-i-knuthenborg.jpg

Det er ikke så farligt mange år siden, jeg var der! Og det er ved den lejlighed de her fotos er taget. Næsehornenes forældrerolle, nævnte jeg faktisk, da det blev fortalt, de ventede sig. Nu er mor af uerfarenhed kommet til at mase sin unge ihjel. Meget ulykkeligt – det var den første i Knuthenborg overhovedet!

Ved besøget her, var det langt, langt koldere end det ser ud til, og det var på deres sidste dag, inden de lukker for vinteren! Vi frøs med anstand, men nød vores varme suppe og mad og vin så meget mere, da vi endelig nåede hjem “på sletten” i Nakskov 😉

Og så spørger den kloge – hvorfor ingen fotos af næsehornene! Det har sin naturlige forklaring i, at jeg skulle køre, og det var om at komme af vejen, når de her bæster besluttede sig for at ville en retning, hvor vi bilister holdt. Der var ikke tid til også at fotograferer!

img-_06-zebra-knuthenborgop.jpg

6 thoughts on “Næshornsungen og Knuthenborg

 1. Kaja – Det er der, men hvis der ingen dyr er ude, så ryger ideen ligesom lidt, og der er mange andre steder, hvor der også er en fin park. Tak for rosen til billederne!

  Trusru – Det er et dejligt sted. Og man kan faktisk også tage madkurv med. Den ville nok nå at blive noget kedelig en sommerdag fra Kbh. og omegn. Men en mulighed.

 2. Ja, det er faktisk rigtigt godt… hm, drive in zoo.. Lige min stil. 🙂
  Nej det er faktisk et rigtigt godt sted, både for børn og voksne, det er ganske vist.

 3. Randi – Tusind tak skal du have – Jeg synes også, de er dejlige, det er helt sikkert!

  Søren – Det håber jeg, du kommer. Det er et dejligt sted, og der er også – udover alle de dejlige dyr, en skøn park og smukke bygninger oveni.

  Grevinde Knuth holder engang imelle foredrag om parken/slottes historie, og så kan man komme på speciel bustur. Det var vi, og det var vældig interessant.

  Tak for linket. En smuk hest er det bestemt, ingen tvivl på det.

 4. Det kan godt være der ikke er billeder af næsehorn, men zebraerne er helt vidunderlige på dit foto af dem!

Der er lukket for kommentarer.