Er jeg lækker eller….

img_7899opt.jpg

På vej hjem fangede jeg lige den ene af vores dejlige misser. Han sad på bordet lige udenfor stalddøren og så dejlig ud – eller det synes jeg ihvertfald – hvad synes du?

9 thoughts on “Er jeg lækker eller….

 1. Kaja – Det ene udelukker jo ikke det andet, og jeg kan sige dig, at misserne i stalden har det godt, og bliver snakket meget med.
  Men jeg er godt klar over, at nogen på landet stadig har den holdning, og at det især førhen var sådan.

  Det ligger ikke til Garbo, at være sur ret længe, så det er jeg sikker på, hun ikke gør 😀

 2. Ja du har nok ret, vi har altid brugt katte som nyttedyr. Jeg ville nok blive lige så glad for en mis som kæledyr, som jeg er for vores hund. Men jeg er født op på landet, hvor kattene blev fodret i stalden og ikke kom ind, det må være derfor.
  Garbo er i hvert fald en yndig mis, så jeg håber ikke, hun bliver sur på mig 🙂

 3. Han har simpelthen den blødeste pels og han er lige så sød som han er smuk, og blød! En dejlig, dejlig mis er han. Han skal være glad for, at han er “i hus” og at jeg har katteallergi og ikke hverken kan el. skal have flere katte, for ellers var han kommet med hjem i lommen. Kaja – Det er kun fordi, du aldrig har prøvet, at have “et forhold” til en kat, at du siger sådan, det lover jeg dig. Der er lige så meget kontakt med dem som med en hund. Jeg kender en, der ville tage din udtalelse meget ilde op 😉 Og du kan da ikke andet end sige at de begge pynter gevaldigt i både stald og sofa!? Jakob – Tak skal du have!

 4. Han ER simpelthen så super-dejlig. Sikke fine farver og en pels der ser så dejlig blød ud :). Ham kunne jeg såmænd godt have i min lille hestestald om ellers hun-misserne ville behandle ham ordentligt 🙂
  Lørdagshygge Birgit

 5. Missen er meget sød. Men for mig har misser altid været musefængere som levede deres liv udendørs og i stalden, hvorimod vores hunde altid har boet inde. Nu bor vi i parcelhus, så gir det sig selv.

Der er lukket for kommentarer.