Staldens solopgang

img_7896opt.jpg

img_7897opt.jpg

Efterhånden er jeg jo mest “kendt” for mine solenedgange, for det er dem, der præsenterer sig i overmål her i huset på fineste vis. Nu har jeg fundet et sted, hvor solopgangene gør det samme, og det er nede ved stalden – og sådan her så det ud imorges. Og vejret er stadig helt fantastisk.

Egentlig var det ikke meningen, at jeg skulle derned idag, men igår talte jeg med Maria, der gerne ville have, jeg kom og tog mig af Finish. Og har han brug for mig, så kommer jeg selvfølgelig. Så han fik den store tur med fødder og øje, og det gik bedre end sidst, og han er ved at finde ud af, at jeg altså ikke giver op, selvom han er lidt “bøvlet” – og når det så ikke lige virker, så kan han jo ligeså godt stå stille! Men han er lidt sjov – der skal en mindre el. større “overenskomstforhandling” til hver gang. Jeg ville have startet med at vaske ben, men det kunne jeg da godt glemme. Så lavede vi nogen andre ting, og så slappede han helt af, og så kunne jeg vaske ….

Der var hele 3 og ride idag, hvoraf jeg ikke havde set Iben og Søs længe, så det var hyggeligt. Det gik fint med rideture og Iben og jeg fik vores morgenmad og kaffe sammen med Frankie…. og fulgtes op til bilen.

4 thoughts on “Staldens solopgang

  1. Du fik så startet dagen på en rigtig skøn måde, med flot solopgang og hygge i stalden og Finish der jo har en ganske særlig betydning,
    er ” vartet på allerbedste vis ”
    Håber dagen bliver god, omend du jo nok bliver ret så træt op ad dagen :)Hygge Birgit

  2. Sikken en morgenstund. Jeg kan hverken fotografere solopgang eller solndegang herhjemme fra. Vi bor lidt indeklemt, hvad det angår. Men for søren hvor er himlen også flot her midt på dagen, jeg har lige været ude og fotografere lidt.

  3. Flotte billeder. Himlen har så mange forskellige udtryk, og er et af mine yndlings motiver, når jeg fotograferer. Stod selv på min altan og nød solopgangen.

Der er lukket for kommentarer.