Camden Marked 1988


02-camden-1988opt.jpg

camden-1988opt.jpg

jeannette-og-jeg-camdenopt.jpgJeannette og jeg i Camden 1988

Nyheden om, at Camden Marked brænder, fik mig selvfølgelig til at dvæle ved min tur dertil – i 1988! Den tur og lige det besøg i England er en af de sjoveste og bedste. Min søster var også derovre og arbejde, og ligeledes et par af hendes veninder. En aften var vi i byen og havde det altså noget så sjovt. Jeg husker “nogen”, der fik nok at drikke ihvertfald – enough said! 😀 Men det var en god tur. Og som det ses, var jeg også en tur på Camden Marked med min kære veninde Jeannette. Hun bor derovre endnu, men er siden flyttet til en anden del af London. Men hun er stadig lige smuk! Bemærk iøvrigt punkerne på det ene billede. Jeg er ret sikker på, at koncentrationen af punkere i Camden – ihvertfald dengang, var den højeste noget sted!

Det er et spændende sted, og jeg har faktisk siden tænkt, at jeg skulle tilbage dertil, men der er jo SÃ… meget at se i London, og så vil jeg faktisk hellere på Portobello Road Antiques Market 😉 (der har jeg skam også været). Men ihvertfald gør det mig ondt, at en så spændende og enestående bydel brænder….

5 thoughts on “Camden Marked 1988

 1. Det ser godt nok slemt ud!!! 🙁 Det er et sjovt sted, men jeg tror (måske) grunden til at jeg også foretrækker Potebello, har noget med alder at gøre :-?? – men ihvertfald er jeg da glad for, at jeg har fået at se, for det ser desværre ud til, at der ikke bliver meget tilbage….

  Perle – Hvis ikke du havde fundet noget dér, var jeg også blevet overrasket 😉

 2. Vi har også været på Camden Marked, mener det var i 2001. Havde en sjov oplevelse der. Jeg har ring i navlen og ville derfor gerne finde en ny flot piercing ring. Går ind i en bygning og møder på trappen 2 piger. Den ene med mere stål i ansigtet end den anden 🙂 Jeg – er nok den “pæne pige” af udseende. Sådan ganske almindelig i virkeligheden og lignede slet ikke nogle af de andre kunder. Alle gloede på mig som om jeg var faldet ned fra himlen ;;)

  Jeg nød turen på dette fantastiske marked og fik mig da også en ny ring til navlen.

 3. Jeg er super ked af at Camden Market har brændt. Jeg ved ikke hvor omfattende skaderne er, men det er godtnok trist.
  Jeg foretrækker Camden frem for Portobello, men nu ved jeg ikke, hvordan der så ud i 1988 (jeg var 7 og havde aldrig været i London ;-)). Som du måske har læst på min blog, har jeg opholdt mig meget i London i 2007, så havde rig mulighed for at ta rundt. Portobello Road er dejlig, men ikke i weekenden. Der er den helt sort af turisterne, og de ellers så dejlige antikbutikker, har fundet deres arveste lort frem og sælger det i små stande på fortovet.
  Hvis man er der i hverdage, er der ikke så mange mennesker, mest “indfødte”, og man kan gøre godt kups med antikvarer og tøj 🙂

  Uh, nu fik jeg lyst til at ta til London igen!

 4. Har også lige funde mine billeder derfra frem fra dengang, jeg arbejdede derover. Det var i 89-90 og jeg kom meget på Camden. Håber sku de får bugt med brænden inden det hele er væk.

 5. Jeg røg også direkte tilbage til en helt fantastisk tur jeg havde med nogle veninder tilbage i 95-96, og så er det jo altid bare så trist når en dejlig bydel sådan lige som bare går op i flammer:(

Der er lukket for kommentarer.