Jeg ku’

img_7856opt2.jpg

Nu er der installeret nyt virusprogram (AGV), spy-wareprogram (AD-Aware) og Office 2003 på den bærbare!!! Det viser bare, hvor vigtigt, det er at jeg venter med den slags, til jeg har overskuddet til det. Nu mangler jeg så bare kameraprogrammet, så jeg kan overføre billeder, hvis jeg er på farten, men det er da det mindste af det! Super – men det bliver ikke idag, for nu kan hovedet ikke mere. Gad vide om min fordums tids computerhjælper ikke er stolt af mig 😉

Støvsugeren? Den holdt hvil idag, men så får den en god gang motion imorgen når jeg kommer fra stalden – INDEN jeg sætter mig ned!!! 😀 – Men jeg har da nået lidt idag!

0

10 thoughts on “Jeg ku’

 1. Catarina – Tak for forklaring – jeg forstår godt, hvad du mener…. Jeg vil prøve ved lejlighed. Er for træt nu 😉

  Kaja – Der er kun een vej frem, og det er øvelse …Top Gear elsker jeg, som du måske ved også 🙂

  0
 2. Godt gået. Jeg må bede om hjælp til alt. Sønnen bor hjemme, så jeg har aldrig haft grund til at sætte mig ind i tingene. Det ene af mine hukommelseskort har usb stik, så det er lige til at sætte i pc’eren, til de gamle bruger jeg kortlæser.
  Jeg kunne godt tænke mig at blive god til billedbehandling, men synes aldrig der er tid nok. Jeg har Paint Shop Pro, men er langtfra fortrolig med programmet, jeg begynder fra grunden af hver gang.
  Vi så Top Gear i eftermiddag, en genudsendelse.
  Så må du hellere hygge dig og slappe af i aften.

  0
 3. Når man ikke bruger et program til kameraet så “åbnes” kameraet som en ekstra harddisk og det er det samme med kortlæseren. Jeg tager altid kortet ud af kameraet og smækker det i pc, så spørger pc’en om jeg vil åbne og så er de bare som at se en mappe på pc, men det er kortet du kikker på.

  Håber du forstår smøren her, det er lidt svært at forklare. Hvis du har en USB nøgle er er det samme princip.

  0
 4. Michael – TAK, ja det er da rart, når man kan selv, men lige så rart er det, at man har jer søde mennesker derude som “back-up”, hvis man kører sur i det! 😀

  Catarina – Øh, nu kaster du mig ud på dybt vand! Det tror jeg nok, men jeg kendte ikke selv den med, at kamerater bliver genkendt! Det program der fulgte med mit kamera bruger jeg nu her på den stationære, og det har altså INGEN som helst bøvl lavet og fungerer rigtig fint….:)

  0
 5. Du behøver ikke et kamera program Windows genkender selv kameraet. Har du ikke kortlæser i din bærbar?

  Jeg bruger aldrig de programmer der følger med ting, de kludder mere i installationerne end godt er.

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.