“Knight Rider” old and new

For os der kan huske originalen, er der KUN een “Knight Rider” (1982) og een “KITT”, og det er den vist ovenfor. Jeg elskede at se den. Dels fordi jeg syntes, at David Hasselhoff var en “steg”, men sandelig også fordi jeg elsker fart, eventyr og lækre biler – og en sort Trans Am Firebird – ja så bliver det ikke meget bedre.

Det skulle lige være, den de har erstattet den med, i den nye version – Mustang Shelby GT500KR – Puha! Var der nogen der sagde benzinslugere og fartgrænser – jeg hørte det SLET ikke 😀 Se her for en, der renoverer sin Pontiac om til “KITT” style – noget af et projekt.

knight_rider_317102mopt.jpgFord Mustang Shelby GT500KR Klik her, for at se den i action!

3 thoughts on ““Knight Rider” old and new

  1. Jeg synes også den nye er flot. Men mit hjerte blev altså tabt til Trans Am Firebirden, og den er stadig meget tæt på mit hjerte.
    Og det ikke kun pga Nightrider, som jeg selvfølgelig fuldte med i.
    Det var nu mest bilen der trak mig.

  2. Yeah, Knight Rider… Sad som limet til skærmen, da jeg så den som helt ung knægt på 7 år.. Husker det tydeligt… 🙂

Der er lukket for kommentarer.