Små stykker solskin

img_7843opt.jpg

img_7839opt.jpg

De har fotos er taget samme dag som dem på indlægget “Både og“, og de her lysende små i alt det visne, er sådan set også “både og”. Idag er det smukt vejr igen og jeg indrømmer, det i høj grad minder om, at det snart er forår. Jeg er dog stadig forsigtig, for jeg ved jo, hvor hurtigt det kan skifte. Men for nu lad os da nyde solen – alt går lettere, når den er her.

Gad så lige vide, om den kan få mig hurtigere væk fra computeren og fjernsynet, hen til støvsugeren og igang!? Tjah, det vides ikke, det skal jeg lade jer vide. Egentlig har jeg jo en regel der hedder at søndag slapper jeg HELT af og laver ingenting. Men eftersom jeg “gik helt kold” igår eftermidags og faldt i søvn og INTET fik lavet, så er jeg altså nødt til lige at slæbe mig igennem nogen minimumsting idag – så jeg må hellere…… God søndag med el. uden rengøring 😉

5 thoughts on “Små stykker solskin

 1. Kaja> – Ja og så glemte jeg endda at nævne alle billederne jeg ledte igennem for at finde billederne fra Camden og scanning efterfølgende – også af andre fotos.

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Jeg ku’

 3. Kaja – Den løber absolut INGEN steder, og jeg har endnu ikke svunget støvsugeren, men til gengæld har jeg da nået:

  Vaske tøj og hænge op

  Installerer Ad-Aware på den bærbare

  Vasket op

  Ryddet op i spisekammeret

  Været i skraldespanden

  Og har installeret Microsoft Office 2003

  Så jeg er såmænd supergodt tilfreds 😀

 4. Rengøringen løber med garanti ingen steder, men det er rart, når det er gjort. Jeg har både støvet af og støvsuget i formiddag.
  Det er skønt med de små forårsbebudere. Vores termometer som ganske vist hænger i et hjørne er oppe på 27 grader lige nu. Det er utroligt i februar måned.
  Også god søndag til dig.

Der er lukket for kommentarer.