At overskue

Hvor er det irriterende, at have det sådan. Jeg kan allerede få helt stress på forhånd…. Nu er der pludselig ingen dage i den her uge, hvor jeg INTET skal. Hvis jeg ikke sørger for sådan en dag, så går det galt for mig. Skal jeg have sådan en dag, så kommer jeg til at droppe min staldonsdag, for lige pludselig har der sneget sig 2 uventede arrangementer indover det hele. Arrghhh! Og ovenikøbet er der flere arrangementer på flere af dagene. Det er for meget for mig…. Det lyder for andre uforståeligt, og det forstår jeg godt, men sådan er det. For mig er det bare træls… 🙁

8 thoughts on “At overskue

 1. Tusind tak – for jeres søde hilsener! Jeg besluttede at melde fra til det idag, og så “beskære” det arrangement på torsdag, så det bliver nogenlunde overskueligt! Så håber vi det går, men lige nu er jeg ved at dratte om så træt er jeg, selvom jeg har sovet mange timer i nat også 🙁 Så det er bare nødvendigt – desværre!

 2. Kære Deborah
  Du har min fulde forståelse:) Pas godt på dig selv og giv dig selv lov til at ” lade op til at klare det hele “, når du trænger.
  Varme tanker fra Birgit

 3. Jeg forstår dig til fulde. Jeg kan heller ikke klare, når der er lagt planer for al min tid. Her på det seneste er jeg begyndt at blive decideret dårlig. Jeg lider af psykisk udmattethed, og på trods af at jeg nu har gået hjemme i otte år, kan jeg stadigvæk ikke overskue mange arrangementer, ejheller ting som jeg synes er sjove.

 4. Anita – Jo, det er såmænd ikke der den hænger, men at der er kommet uforudsete ting på sådan lige, men jeg kommer til at sortere noget fra og omrokerer lidt i det. Jeg kunne også bare have sagt nej til noget af det, så det er også min egen skyld jo 🙁 Men i nogen situationer er det ikke altid så let! Men da rart nok at høre, at det ikke kun er mig, der har det sådan!

 5. Jeg kan nu sagtens forstå det, for jeg ville selv hade at stå i den situation. Jeg har brug for luft og en kalender, der ikke er fyldt.

  Har du ikke sådan en, en kalender altså, så du kan holde styr på, hvilke dage der er booket op og/eller frie?

Der er lukket for kommentarer.