Forkælede Finish

Jeg var træt til morgen og ryggen gjorde knuder. Besluttede hurtigt, at dagen kom til hovedsageligt at handle om Finish. Det brokkede han sig ikke over, og alt blev ordnet i meget god ro og orden. Han var i meget fint humør idag. Det var dejligt. Han blev rigtig nusset idag, og vi snakkede en masse – nej hvor han nød det. Vi stod også i døren og sludrede med de andre – og han er jo ikke sen til at finde ud af, hvor han kan charmerer sig til en gulerod. Overflødigt vel at sige, at jeg også nød det i stor stil… 😀

Både Lui og Louise fik fodpleje idag, hvilket de også begge to nød. Selvfølgelig snakker og nusser vi også, når jeg endelig er der. Louise skulle ind senere på dagen og igen måtte vi konstaterer at hun er dyden i egen høje person, når jeg tager hende ind – og også ud for den sags skyld….det er lidt sjovt. Derudover fik jeg ordnet man på Sirius, så han blev rigtig fin. Tror nok “Mama” følte sig lidt overset idag, men jeg var skam inde og nusse og give gulerod og smide et dækken på hende også… Det er det med at fordele det igen 😉

Ryggen gør stadig knuder, så jeg vil gå ud og tage en pille og lave lidt aftensmad…