Tirsdage med Morrie (1999)

vm_002.jpg

Som jeg nævnte igår, kom den her film og jeg så den. Jeg havde, som mistænkt set den før, men det gjorde ikke noget. Det er en smuk film, som alle kan “tage noget med fra”. Det er iøvrigt Jack Lemmons sidste film (1924-2001), og hvilken afslutning på en fantastisk karriere!

Filmen handler om Mitch Albom, der lever et ret kaotisk liv, hvor intet rigtigt hænger sammen og han styrter “hovedløst” fra den ene opgave til den anden som sportsjournalist. Kæresten har han ikke tid nok til, og i det hele taget. Indtil han ser et indslag med sin gamle træner på TV, som er døende. De har været meget tæt førhen, så han tager ud og besøger ham, og det bliver starten på “Tirsdage med Morrie”, hvoraf kommer bogen og filmen. Morrie lærer Mitch mange ting, og nu får vi alle glæde af hens livskloge betragtninger. Har du ikke set, så gør det, når den bliver sendt igen, eller lån den på DVD evt. Den kan også købes, men er kostbar på Region 2 (som vi hører til) – kan du multiregioner som jeg, er den til at købe for penge.

1 thought on “Tirsdage med Morrie (1999)

Der er lukket for kommentarer.