Massager og rygbøvl

img_7926opt.jpg

Ryggen har været tosset igen idag, så det var godt, jeg alligevel skulle til fys. Så kunne hun se på sagen. Jeg har nemlig ondt i ryggen på hel anden vis, end jeg plejer. Ikke at det gør det bedre, men stadig. Der blev trykket, masseret og manipuleret, og det var godt. Uha jeg gad godt have sådan en fastansat til at masserer mig m.m. hver dag…. nå det er drømme, men heldigvis gav hun mig nogen ting, jeg selv kunne gøre. Ikke at det har hjulpet endnu, det gør stadig ondt af hulen til. Jeg håber sørme det er bedre imorgen, ellers kommer jeg til at svigte i stalden, og det vil jeg jo meget nødig. Vi får se. Aftalen med fyssen på torsdag ringede de, om vi kunne rykke. Og grundet en frokostinvitation ville jeg også gerne rykke den, så det passede “som fod i hose”. Det bliver sidst på eftermiddagen istedet for kl. 13.

Nu vil jeg slappe lidt af, jeg endte med at få Maria til te idag, hvilket var hyggeligt, og trods rygsmerter fik jeg da støvsuget det værste herinde….

5 thoughts on “Massager og rygbøvl

 1. Tusind tak for gode ønsker. Ryggen gør stadig knuder, men jeg vover at tage ned at se til Finish nu her om lidt. Men det bliver kun ham, jeg tager mig af, for den er ikke bedre ryggen.

  JRJIRJ – Velkommen til og det var så lidt med kommentar, det er jo sådan man får nye blogkontakter, ved at kommenterer, og læse nye blogs. Det er genialt! Nu fandt du også vej hertil og kommer forhåbentlig igen også. Rigtig god bedring med både ryg og influenza ikke sjovt!

 2. Kære Deborah
  Tusind tak for din kommentar – Troede jeg var den eneste der havde den holdning… Nogen vil sikkert sige: Du skal ikke fordømme minioriteter når du selv er medlem af en (Homoseksuelle)
  Men alligevel mener jeg også at man skal råbe i stedet for at hviske – Så kan alle hre en :o)

  Spøjst at du har ondt i ryggen – Det har jeg også + En kæmpe influenza er på vej! Har sgu lige haft en uges ferie… Hader at være syg!

  Er glad for at du fandt vej ind til min blog :o)

  Hjerteligst Jørgen

 3. Håber det går bedre med din ryg efter en god nats søvn. Lettede det på samvittigheden at få støvsuget 🙂

Der er lukket for kommentarer.