Den kloge krudtbombe

Jeg er kommet hjem fra stalden for ikke så længe siden, og har fået et bad. Altid dejligt, når man kommer hjem fra stalden. Ryggen har drillet noget, men langt fra så slemt som frygtet. Faktisk tror jeg, det har været godt at bevæge mig og løsne op, selvom det stadig gør ondt. Og jeg har ikke overdrevet det idag synes jeg ikke.

Først ordnede jeg Finish, som var i godt humør og meget samarbejdsvillig idag. Der er stor fremgang med hans mugsituation, og hans ben er ikke varme længere. Dejligt. Så skulle han ud på walkeren og ingen protester idag. Så langt så godt. Så var der lige en Goodie, der skulle på folden, mens de andre var væk. Heller ikke noget problem, hun er flink at trække. Nu er det også en relativt kort strækning, men hun er en stor hest, hvis først hun begynder at hoppe og danse.

Vi fik besøg af Inge, som vi altid synes er hygsomt. Man når altid at hilse på en masse mennesker, og idag var det ganske udpræget med ansigter, der lige dukkede op. Meeen vi nærmer os jo også sæssonstart.

Så kom tiden hvor vi skulle have nogen flere heste ud, og jeg påtog mig “krudtbomben” – Lois Lane. Hun blev forsvarligt “pakket ind” i bandager, og så gik vi ud. Det gik rigtig fint. Man kunne næsten fornemme, at hun bed tænderne sammen for at gå pænt… Jeg fik også fornøjelsen af at tage hende ind, og jeg tænkte ved mig selv, at det nok ville gå galt, da der gik en på folden, som bestemt ikke “lagde fingre imellem”. Hun gik som en gammel rideskolehest…. Dejligt! Lui kom også ud, uden problemer. Og så fik Louise en gang fodnus også idag, hvor hun faktisk også stod bemærkelsesværdigt stille… 😉 Som altid en dejlig dag, omend jeg er træt nu, men jeg skal heller ikke noget som helst nu!

2 thoughts on “Den kloge krudtbombe

  1. Anjoe – Det var nemlig rart, at det hele “gled”, når jeg havde ondt i ryggen. Men det er heldigvis gået over igen. Du har lige fanget det – det er bestemt ikke “Louise” at gå så stille. Men jeg har oplevet det før, at heste indretter sig på ens helbred og tager hensyn. Men hun har nu dage, hvor hun er afdæmpet, men er det for mange dage i træk, bliver vi helt bekymrede for hende – tænk om hun er syg 😀

  2. Det var nok ekstra rart, at arbejdet med hestene forløb til UG+, når nu du har ekstra smerter. Kunne godt lide bemærkningen, at hun gik som en gammel rideskolehest ;))

Der er lukket for kommentarer.