Øvelser og ud og spise

rejemadopt.jpg

Nu er morgenkaffen drukket – jeg har ikke fået noget at spise endnu, men det kan da komme. Ikke at der skal meget indenbords, for jeg skal ud og spise idag. Frokost på Taarbæk Kro (restaurant) skam! Faderen giver, og det glæder jeg mig til. Jeg håber, vi får lov at sidde så vi kan kigge på vandet, for vejret er meget, meget fint her, og solen står ind mellem persiennerne nu. Dejligt! Jeg skal prøve at være mere modig idag, så jeg kan tage lidt billeder. Sidst gjorde jeg ikke, hvilket ærgerede mig voldsomt. Men jeg havde så heller ikke kunnet, da jeg havde været så dum, slet ikke at medbringe. Det sker ikke idag.

Indtil da, må jeg hellere slæbe mig i kælderen og hente rent vasketøj, og så i bad og “kalke facaden” så jeg er klar, når de kommer og henter mig… og så lave de øvelser fyssen har beordret 😉

0

4 thoughts on “Øvelser og ud og spise

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Frokost i det blå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.