My Valentine

na_praia02opt.jpg

Det her Valentine optager mange mennesker, og nogen slet ikke…. både dem der ingen kæreste har, og dem der har kærester og koner! Siden trenden kom til landet, har jeg ikke haft end decideret kæreste på den måde, at lade “det gå udover” om jeg så må sige. Jeg har da haft nogen, jeg gerne ville have gav signal til, at det var okay og jeg havde lyst til at forkæle, men det er ikke blevet.

Der er især een, der har brændt sig fast sådan her i de senere år, som jeg ikke fik (bare lige “for the record, så var det før jeg flyttede til byen). Hvorfor er for langt og for privat, men det var en smuk kærlighed, som jeg stadig savner, og som jeg også ved, satte sig dybe, dybe spor hos ham. Netop fordi følelserne var så stærke, og de ikke kunne leves ud, var vi nødt til at droppe kontakten helt. Det er en af de kærlighedsoplevelser, der har taget hårdest på mig overhovedet. Der har selvfølgelig været flere, men af de rigtig slemme, er det her bestemt en af dem. Så jeg kan med helt sikker hånd skrive, at når jeg beskriver “My Valentine” og brevet til ham, jeg ønsker mig, så er det i høj grad med ham, jeg lige har fortalt om i tankerne, med et stort ønske om at finde en lige så smuk.

“Idag sender jeg dig al min kærlighed, al min taknemmelighed og forsikre dig om den store glæde, du i giver mig med dit nærvær, din kærlighed og støtte. Styrken du bringer mig, i vores fælleskab. For det kan jeg aldrig takke dig nok og håber at jeg giver dig alt igen. Happy Valentines Dag!”

Indtil jeg finder ham, må jeg “nøjes” med sådan generelt, at sprede noget kærlighed til alle jer i blogland og til alle mine søde venner. Og det er vel også dejligt nok!

Happy Valentines dag til alle – par som singler!

5 thoughts on “My Valentine

 1. Holme – Det ved jeg nu ikke, om jeg synes. Ikke mere end så meget andet, og der er jo da heldigvis frit valg. Men hvis folk ligefrem bliver i godt humør og sender en hilsen til nogen, så kan jeg ihvertfald ikke se noget ondt i det.

  Tak til dig også for din hilsen på dagen! Og rigtig god weekend! 🙂

 2. Valentins dag er noget kapitalistisk lort, men hvad gør det, hvis det virker?

  Normalt er alle kassedamerne hernede i Prag de sureste mokker man kan forestille sig -forståeligt nok med den løn og de arbejdsbetingelser, men alligevel.
  Men i dag var der den sødeste rare kvinde i kassen, som både lukkede mig forbi selvom hun havde sat denne-kasse-er-lukket-skiltet for, hun opdagede også at der var hul på havregrynene og ventede på at jeg hentede en ny pose. Sidst, men ikke mindst, sagde hun glad farvel og glædelig Valentinsdag.

  Det var en dejlig oplevelse. Hun har garanteret en god mand, som gav hende morgenmad på sengen eller noget i den dur 🙂

  Tak, og glædelig Valentinsdag også til dig Deborah.

 3. Pia – Det må den nemlig og ja den må bestemt gerne indfinde sig her 🙂 Håber da også på den til dig igen.

  Henning – Hej og velkommen til. Jeg vil kigge over på din blog igen også. Tak for de pæne ord om min 🙂 Håber da du kommer forbi igen.

 4. Hej Deborah

  Happy Valentines Dag til dig – og tak for besøget på min blog.
  Den har ligget stille lidt tid, pga. arbejde, men kommer snart op i fart igen. Har bladret lidt i din meget fine blog, hvor der er mange spændende indspark.

  Mange hilsener

  Henning

 5. Tak Deborah, og i rigtig lige måde. Dén kærlighed MÃ… da findes igen, jeg håber det snart sker for dig:)

Der er lukket for kommentarer.