Cykelbesvær og solskinsgåtur

img_7958opt.jpg

img_7956opt.jpg

img_7954opt.jpgDagens cykeltur blev slet ingen cykeltur. Cyklen havde allerede igår givet umiskindlige tegn på, at den trængte til luft i fordækket. Som nogen måske husker, har jeg før haft bøvl med det fordæk. Sidst blev cyklen sendt til mekanikeren, der kunne fortælle, at den bare manglede luft. Så selvfølgelig prøvede jeg af AL magt at fylde den fornødne luft i dækket g.d. Uden held godt nok! Noget kom der i, men jeg havde også en klar fornemmelse af, at når jeg kom ned her til morgen, ville jeg være lige vidt. Desværre havde jeg ret.

Jeg skulle til lægen, og bagefter i stalden, så cyklen var laaaaangt fra at være populær, det lover jeg jer. Men når galt nu skulle være, så var vejret da om ikke andet, så smukt, det nu kunne være. Så der var ikke andet for, end at kaste sig ud i at gå, og så smide cyklen nede på vej til cykelsmeden. Så må jeg tage mig af den imorgen. For nu er jeg godt nok mast.

Lægen forsøger sig med endnu et allergipræparat, så jeg er godt nok spændt på, hvordan det går. Den der sensitivitetsting, jeg foreslog, det duer ikke, når jeg er udsat for kilden hele tiden. D.v.s. at finder vi ikke noget, der duer, så skal jeg lide ….Vi må se – kryds lige fingre for, at det her duer!!!

Billederne er motiver, jeg fandt på vejen på min tre kvarter lange gåtur fra lægen til stalden!!! Men det er godt nok, så får jeg da noget motion. Og nu hvor hofterne har det bedre, så er det faktisk rart at gå. Men det tager jo sin tid. De viser igen min pointe om, at træer/buske/planter skaber huse!

img_7957opt.jpg

5 thoughts on “Cykelbesvær og solskinsgåtur

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En til gratis glæde

  2. Helle K. – Jeg ville nu hellere have haft en rigtig hest, men det fik jeg jo, da jeg kom frem 😉 Men det var okay og især i det fine vejr. Tak for roserne til fotos og rigtig god weekend!

Der er lukket for kommentarer.