En glad Louise og en glad mig

Nu har jeg jo konsekvent kaldt hende for “krudtbomben” og det gør jeg stadig, omend bare kærligt ment. For det er hun stadig jo, men som det ses, kan hun også lege rideskolehest til den store guldmedalje og fotomodel kan hun også. Men retteligt er det Lois Lane! Det med at stå stille plejer nu ikke lige at være hende, men idag, var det ihvertfald intet problem som det ses… jeg gad vide, om hun aner, at hun ser godt ud 😉 – Vi er fotograferet af Maria!

img_7982opt.jpg

img_7985opt.jpg

img_7987opt.jpg

img_7981opt.jpg

3 thoughts on “En glad Louise og en glad mig

  1. Jane – Tusind tak! Jamen man kan ikke andet end hygge sig med hende, hun gør en rigtig glad 🙂

    Birgit – Tusind tak også til dig for roserne, det var endnu en dejlig dag, og vejret gjorde da bestemt sit, omend det var megakoldt!

  2. Sikke nogle dejlige billeder. Den fine blå farve der går igen hele vejen igennem, både på hesten og dig og så de fine blå vægge i baggrunden.
    det er lige ” i øjet “, efter mit syn 🙂
    Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.