Det holdt ikke og flink cykeldame

Det med solen fik jeg ikke ret i! Den gik sin vej, men jeg nød den, mens jeg var nede og handle ind til lidt weekendhygge. Er det kun mig, der har det sådan, at det er svært at komme ind i en butik lige og skulle have “et par ting” før man er kommet af med “en plovmand” næsten – jeg synes godt nok, de får ben og gå på de penge.

Inden jeg handlede skulle jeg se, om jeg kunne løse cykelproblemet. Jeg var klar over, at det formentlig kun handlede om luft i dækket. Og den søde dame viste mig, hvordan jeg skal gøre, og hjalp mig, og nu er cyklen klar til mandag – Dejligt! Hun reddede lige dagen!

Ellers har jeg nusset rundt her, og ordnet billeder på computeren, og set fjernsyn, talt med Jakob i Bangladesh og generelt bare forsøgrt at komme mig efter gågturen igår. For det kan mærkes i alle lemmer….

Nu skal jeg snart ud og finde ud af noget aftensmad.

3 thoughts on “Det holdt ikke og flink cykeldame

  1. Anjoe – Tusind tak for roserne og rigtig god weekend til dig også! Jamen jeg kigger skam mange steder, også forbi din skal jeg da….

    Trusru – Tak for din sympati – det er godt nok deprimerende nogengange, hvor jeg tænker “jamen jeg skulle også have haft”, og så har jeg allerede købt for en mindre bondegård! 🙁

  2. Penge, de forsvinder som dug for solen.. Bare almindelige dagligvarer kan være en heftig dyr oplevelse i forhold til mængden af varer i posen synes jeg.

  3. Var lige inde og besøge dig igen – og vil ønske dig en rigtig god weekend 🙂
    I næste uge vender jeg retur, kan li’ din blog, og er bedøvende ligeglad med, om du vil besøge min :)>-

Der er lukket for kommentarer.