Mere sol og eftervirkninger

img_7988opt.jpg

Det lyder til, det ikke er over hele linien, der er sol idag, men som det ses, så er der her flot vejr igen, omend der er lidt skyer, så tror jeg på meget sol igen idag.

Til gengæld var jeg nok lidt for optimistisk, da jeg glad udbrød, at den gåtur igår var dejlig. Nej det var den, mens den pågik, men efterveerne var jeg gerne foruden! Jeg anede det ville komme, men jeg havde ligesom ikke et valg.

Nu vil jeg prøve at gå ned og finde min cykel og se om den kære cykelsmed kan hjælpe mig… Og så kører jeg nok en tur ned i stalden og siger hej, men det er langt fra at være sikkert, for jeg kan jo ikke holde mig i ro. Så det er nok klogere at blive hjemme og så få hvilet lidt ud og lavet noget her… Foreløbig god lørdag til jer!

3 thoughts on “Mere sol og eftervirkninger

  1. Helle K. – Det blev det også her, jeg var for optimistisk!

    Birgitte – Det lyder godt at den lille hest er kommet hjem. Håber du får en dejlig weekend sammen med hende.

  2. Hej D

    Her i det Jydske er vejret også trist 🙁
    Rigtig god weekend til dig. Har lige fået min lille hest hjem igen, så hun skal nydes i fulde drag.

Der er lukket for kommentarer.