Det bliver en dynedag

Det stormer 17 pelikaner her ihvertfald, og det føles som om, det kommer ind allevegne. Jeg har søgt tilflugt på sofaen under dynen, og her har jeg tænkt mig at blive liggende. Dog skal jeg afleverer bilen til min fader på et tidspunkt, men jeg håber dælme jeg slipper – så jeg bare kan blive liggende! Elsker sådan en dynedag. Og tro nu ikke, at jeg ikke sagtens kunne finde på noget, der skal gøre – Ork jo, sagtens – men ved I hvad, det får altså lov at vente idag! God søndag – og blæs nu ikke væk, der hvor du er!

7 thoughts on “Det bliver en dynedag

  1. Pia – Jeg synes faktisk alle så vidt muligt, skulle unde sig selv sådan en engang imellem. Faktisk er søndag normalt sådan ihvertfald afslapningsdag, hvor jeg intet foretager mig. Men jeg skal så have gjort rent om lørdagen og det knep i lørdags. 😕 Så jeg måtte lave en smule igår. Jeg tror jeg kommer til at systimatisere det lidt det rengøring 😕

  2. Dynedag, sådan en tror jeg da jeg skal til at indføre, jeg elsker min dyne over meget men gør alt for sjældent brug af den en helt lang dag. Det må der gøres noget ved:)

Der er lukket for kommentarer.