Thoroughbred Bloggers Alliance

tba_logo_green_whtbg_sm.gif

Jeg vidste ikke indtil fornyeligt, at der var noget, der hed sådan. Det er en sammenslutning af bloggere, der blogger om Fuldblod og galopsport. Godt nok i USA, Japan og andre steder sådan “off the track” fra os, men stadig spændende. Her et par, jeg lige fandt, som er eksempler. Klik selv ind på logoet, og find dine favoritter

Fran Jurga’s Hoofcare

Striding Thoroughbreds in Japan

Owning Racehorses

Down the Stretch

2 thoughts on “Thoroughbred Bloggers Alliance

 1. Jane – Det var da dejligt, at du kan bruge dem. Det glæder mig. Og leder du længe nok, så skal du nok finde noget, om hans afkom. Jeg skal prøve om jeg kan finde noget også ved lejlighed. Skønt nok at det var til nytte.

 2. Hej!
  De blogs – hjemmesider om Japansk fuldblod er noget jeg kan få MANGE timer til at gå med. Spændende måske især fordi der i nærmeste fremtid bli’r familieforøgelse med en lille “japser”, efter Royal Eleven og super avlshingsten fra Japan, Mr. prospector sønnen “EISHIN DUNKIRK”. Det ville være spændende hvis man kunne finde noget om hans 6 afkom i Japan, hvor alle har vundet og de 4 har vundet gruppeløb.
  Se mere her.
  http://www.ravdansen.se/index2.htmundet. Klik på se Eishin Dunkirk tävle
  Flot at finde frem til dette Deborah. UG.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.