Dækkenvask

img_7872opt.jpg
William på folden, og han illusterer jo tydeligt behovet for, at det dækken skal vaskes på et tidspunkt

Jeg kender flere der har problemer med det – altså at få vasket dækkener. Vi kæmper en kamp og kører kommunen tynd for at finde maskiner, der er store nok til at tage bæsterne. Det er også lykkedes at finde, men så tager det evigheder, dels at vaske dem, men hvad værre er at tørre dem.

Jeg vil på jagt efter et sted herovre, hvor vi kan få dem vasket (jeg har en ide, men om det går igennem må vise sig), for det er jeg sikker på mange vil være glade for. Nu fandt jeg et sted i Ã…rhus helt tilfældigt her til morgen, så selvfølgelig deler jeg med jer. Jeg vender tilbage, når jeg har et sted herovre på Sjælland også.

Der hvor jeg sidst vaskede vores dækkener, var i Hellerup lige bag Brugsen. Jeg vender tilbage med nøjagtig adresse. Kender du til steder, hvor de kan klare 11-kilosmaskiner og også kan klare tørring, så sig lige til, så kan vi samle en liste over steder, hvor vi selv kan klare, finder jeg ikke et sted, hvor de vil gøre det.

4 thoughts on “Dækkenvask

 1. Dækken-vaskeriet
  Aggebovej 24
  3200 Helsinge

  Tlf.: 48799661 – åbent efter aftale kl 16-18

  Vask af dækken uden inprægnering 90 kr

  Mvh Naja:):d\:d/

 2. Jane – Hejsa, tusind tak for info, det må jeg undersøge nærmere… Der er også en helt anden løsning, og den skal jeg lige undersøge imorgen.

  Jeg håber meget, jeg så ser dig, når du kommer. Imorgen kommer jeg ikke – min vaskemaskine skal sættes til – ihvertfald el. Ved ikke om VVS-manden også kommer imorgen. Men onsdag kommer jeg.

  Det var SKØNT at se Hanne igen, og vi har det bare så rart sammen. Så det var absolut et held, at det gik som det gjorde. Som du siger, man er glad i sit hjerte, når man går hjem og glææder sig til man skal komme igen. Og tænk vi taler pænt til hinanden 😉

 3. Hej!
  Jeg MENER at vi får vasket/renset dækkener nede i Fortunbyen. Ca. 100kr pr stk.
  Der er også et sted ved Bellahøj hvor de henter og bringer hvis man har en stor portion. Lene H. ved det.
  A propo dækkener, så kommer jeg en af dagene og henter Lene Holmbæcks grønne dækken med røde kanter. Det var det S… lånte da hun ikke havde noget da hun ankom med transporten. Men jeg ville vente til Hanne kom hjem fra ferie, da jeg gerne vil gi’ hende en lille erkendtlighed for al hendes velvilje og hjælpsomhed. Hun er en rigtig dejlig dame, og du er heldig at arbejde for sådan en posetiv personlighed. Så er man glad i sit hjerte når man går hjem. Og glæder sig til næste dag.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.