Forårskåde Finish

Det var dejligt at se Hanne igen og vi hyggede os med noget friskt brød, jeg havde købt med. Det var godt jeg gjorde, for Hanne var dælme blevet sulten, og det var jeg også, for heller ikke jeg havde spist noget inden, jeg kom derned. Så skulle der ordnes Finish, og han blev striglet. Det viste sig jo så, at være noget spildt arbejde – hvorfor ses med al ønskelig tydelighed nedenfor.

Sjældent har jeg dog set magen til pjattehoved. Han gik fuldstændig i selvsving idag, og han lod ikke Louise noget tilbage med hensyn til at slå røven i vejret da. Jeg skal hilse og sige, at det nummer kan han gøre nøjatigt lige så godt. Rulle sig skulle han også, og som det ses, fik han også pjasket med vand så det stod om ørerne på ham, sammen med kaskader af mudder – tror I jeg kom på overarbejde bagefter….??? 😀

img_8000opt.jpg

img_8002opt.jpg

img_8001opt.jpg

img_8003opt.jpg

img_8007opt.jpg

img_8008opt.jpg

img_8009opt.jpg

img_8011opt.jpg


Han var da heldigvis nogenlunde færdig med sine narrestreger, da Rasmus (smeden) kom, og spurgte om jeg kunne tage ham ind, så han kunne få nye sko på. Og det kunne jeg da selvfølgelig…og så fik Good Girl chancen for at komme ud, og hun nød det bestemt også! “Krudtbomben” (Lois Lane) blev også smidt ud og kom ind og blev ordnet og nusset. Det er altid underholdende med hende, men på den gode måde… Så igen en dejlig dag, og vejret var jo bare skønt….

4 thoughts on “Forårskåde Finish

 1. Erik – Tak for din søde hilsen om Finish! Ja er han ikke dejlig! Han var i hopla, det siger jeg dig. Men nej sjovt nok, foretrækker han ikke den våde bane, når han løber – skidt for sig og snot for sig 😉

 2. Det er helt geniale fotos -især nummer 5 og 7 hvor han rigtig pjasker. Han må blive god på en våd bane ;):d

 3. Kære Jane – TUSIND TAK! Det glæder mig sådan, at du kan se, hvor DEJLIG han er!! Jeg ELSKER den hest :x. Vi har noget helt særligt, og du har ret, han ved godt selv han er en charmetrold… Du skulle have set ham idag 😀

  Det lyder dejligt med No Polution – iøvrigt en hest, jeg var helt vild med. Smuk, smuk er han! Nåede desværre ikke at lære ham at kende. Men heste med personllighed, det er da skønt. Det har hende den lille krudtbombe (Lois Lane) altså også, hende kan vi slet ikke stå for!

  Held og lykke med din mor og hospitalsbesøg – Og ja vi :)]

 4. Helt fantastiske billeder af Finish. Som han dog nyder livet, og at være så priviligeret at må lege i sådan en lækker mudderpøl. Jo værre, jo bedre.
  Min gamle Pollemand (No Pollution) har samme muligheder nede hos Berit på Lolland, og jeg skal hilse at sige han nyder det. Da han var i træning, sluttede han altid turen af med at lægge sig på ryggen på et sandstykke ca. 5 x 5 m2., og slå krøller på sig selv. Alle 4 ben i vejret som en kælen hundehvalp. Og så var det tid til at blive gennemspulet, derefter gnedet med rene håndklæder og så blive gået tør. Heldigvis har jeg nogle helt vidunderlige videofilm af ham. Han ku’ finde på at lægge sig med rytter på i skoven midt i en mudderpøl, og så ville han ikke hjem. Så ofte kom S… trækkende hjem med vorylen, den charmetrold. Men de her billeder slår da alt. De samme mudderbade har de snart 4 ovre på Hjortebo. Det er fuldstændigt som børn.
  Håber Inge får lavet en rigtig dejlig dagbog om Finish. Han er underskøn den bandit. Og han ved det!!
  Jeg kommer ikke derned hverken i morgen eller onsdag. Skal på hospitalet med min mor.
  Men vi ses snart. Ringer inden jeg ta’r derned.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.