Jeg glæææder mig *S*

Imorgen kommer elektrikeren og laver installation til…. min vaskemaskine, og han har sørget for en VVS-mand også. Så nu er det lige ved og næsten, at jeg har min egen vaske-tørremaskine lige ude i køkkenet. Jeg kan SLET ikke sige, hvor meget jeg glæder mig til at kunne vaske, lige når det passer mig igen. Og så med tørremuligheden også – det bliver intet mindre end genialt!!! Weee!!! 😀

Jeg skriver det nu, for med al den roden med El- er det jo ikke sikkert, jeg lige kan komme på imorgen. Men til gengæld har jeg et projekt jeg fint kan “kaste mig over” og det hedder Harry Potter – den nye! Nu har jeg for anden gang fornyet – heldigvis uden problemer, så jeg kan få det hele med. Det er ikke bogens skyld, for den er skam lige så fin som de andre. Det er mig, der ikke kan læse så meget ad gangen, og jeg har jo også så meget andet….mon ikke det lykkes her i sidste omgang 😉

6 thoughts on “Jeg glæææder mig *S*

  1. Pia – Det var da så lidt. Vi skal da hjælpes ad! Jeg vaskede og vaskede igår, og den er SUPERFIN, og meget let at betjene! Så jeg kan foreløbig også kun sige helt god for den – også lydsvag! :)>-

  2. Tusinde tak, så har jeg i det mindste noget at gå ud fra, det er jo noget af et markede at bevæge sig ind på:)

  3. Tillykke med “dyret” Deborah:) jeg har nok sovet i timen, men hvad er det for en model du har købt? Jeg skal til at købe en men er ikke sikker på hvad jeg bør købe når den både ska ku vaske og tørre.

  4. Nej hvor bliver det skønt, så er du fri for at flintre rundt med vasketøj.
    Skal du så sidde og kigge på vidunderne i dag, mens de arbejder for dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.