Marianne og Dylan

Hanne og jeg havde været på banen og inspicerer – både heste og bane. På vej tilbage mødte vi Marianne og Dylan. Marianne er min meget, meget dejlige veninde og Dylan er hendes hest. Nogen husker måske vi var på Fyn, fordi Dylan for 2. gang blev årets hest på Fyns Væddeløbsbane.

Det har meget længe ærget mig, at jeg ikke havde nogen billeder af ham, jeg selv har taget. Det har tildels sin rod i det faktum, at han jo netop løber på Fyn. Nu har jeg den uvane at jeg slæber mit kamera med alle steder – altid. Men lige idag var det faktisk en RIGTIG god ting. Dylan er siger og skriver lige straks 7 år, så det kan ikke være et sekund for tidligt, at jeg får taget nogen billeder af ham. Men hvad gør det at skulle vente, når resultatet er som følger. Og ja de bliver bragt i fuld forståelse med Marianne – for the record!

dylan.jpg

2 thoughts on “Marianne og Dylan

  1. Pingback: Uden mad og drikke søvn, duer helten ikke… | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Cavewarrior og Kongen af Fyn!

Der er lukket for kommentarer.