Banens beskaffenhed m.m.

img_8019opt.jpg

img_8020opt.jpg
Ovenfor Maria Ljungberg på Arne og Nicholas Cordrey på Lady Hjort på den fine sandbane

Hanne (Championtræner Hanne Bechmann) og jeg , var på banen idag, og bese heste og bane! Vi kunne absolut kun tilslutte os Træner Bent Olsens vurdering af banen, som værende i fremragende tilstand. Den fine belægning ses ovenfor. Vores heste gik også fint, så alt i alt en vellykket tur.

Derhjemme var der da nok at se til, det er der altid. Stella kom fra ferie, og tog sin del af slæbet idag. Bl.a. fik “krudtbomben” fornøjelsen af at komme med hende. Og som os andre har Stella svært ved at stå for hende, og de havde haft en fin tur. Jeg hjalp hende færdig. Og da hun kom hjem, ordnede jeg Louise for hende. Holder rigtig meget af den lille hest (så lille er hun faktisk ikke), det skal jeg blankt erkende. Mig der ellers aldrig har været vild med hopper 😀 – det har både Lady Hjort og Louise lavet helt om på og godt for det!

2 thoughts on “Banens beskaffenhed m.m.

 1. Jane – Ja det var da rart nok synes jeg. Og så var det ikke engang planlagt el. noget. Det var Hanne, der nævnte for mig, at Olsen havde udtalt sig. Det havde jeg ikke set, og jeg har altid mit kamera med, men tænkte faktisk ikke på det, da jeg tog dem. Det var først senere.

  Ja jeg har set, at de er ved at lave walker. Det med at stå i en boks så mange timer, det har jeg sørme også tænkt på. De skulle gå på en mark og hygge sig… 🙂

 2. Dejligt at se et billede af den AKTUELLE sandbane i stedet for et arkivfoto.
  Den ser rigtig fin ud og jeg kan godt forstå at I er glade. Der sker rigtigt meget i øjeblikket. Walkeren i staldområdet har fået støbt fundament, og også dét ser rigtig fint ud. Der bli’r da nok at se på for de heste der står lige ud til den.
  Det er heller ikke godt at kede sig, og hvis der bliver for meget karrusel så kan de jo bare vende sig om.
  Har tit tænkt på, at det er trist at stå i en boks i 22-23 timer i døgnet og se på det samme.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.