Hvor er han henne?

Jeg kom ned til stalden imorges efter en god cykeltur. Det er sådan lidt med vejret etc. hvordan jeg har det med at klare den. Men idag gik det fint. Fandt ud af, at jeg på et stykke af vejen lige så godt kan gå indenom banen, og så kigge på heste, det stykke. Det gør turen lidt mere til at “holde ud” 😀 Så måske derfor, og det er også noget af der, hvor det går op ad bakke.

Vel nede i stalden, kom jeg ind og så var der flyttet om på det. Min Finish var væk :O – Frankie sagde – Jamen han står lige der (på engelsk) – det passede jo slet ikke, for det var herren nedenfor, som også er kommet ind – Lights and Stars!

img_8025opt.jpg
Rum og Lights, da de kom hjem fra skoven idag…

Og jeg måtte fortælle Frankie, at omend den var rød og stor, så var det Lights og ikke Finish! Hvor hulen var han så henne? Han er da flyttet udenfor på første parket! Men han var der slet ikke. Han var sandelig i skoven. Dejligt, og lige lidt efter kom de tilbage, og han havde været “god som guld” ingen snurreture med Maria, som havde redet ham, og var så glad for turen. Så det var jo bare skønt. Så overlod hun mig en svedig og krøllet Finish. Hun spurgte pænt om jeg ville, og selvfølgelig ville jeg det. Han er simpelthen så langhåret, så når han bliver våd så ligner han en puddelhund. Han er UMULIG at få pæn p.t., og når man strigler så står der hår af i mængder. Nu også andre steder end under maven. Man får dem i mund, næse og øjne, og det er faktisk ubehageligt! 🙁 Glæder mig til han bliver korthåret og fin igen. Han blev vasket og skrabet – kun sadelleje og hals, og jeg prøvede og liste lidt halm på ham, men den gik ikke, det er for farligt, mener han. Så det lod vi så være med. Han fik bare et tyndt dækken på, og så fik han lov at tørre til senere.

img_8038opt.jpg
Finish i sin nye boks udenfor – her kan han holde øje med alting 😉

Senere blev han striglet så godt det er muligt, og fik selvfølgelig ordnet fødder og ben! Mugsituationen er fantastisk – den er stort set væk!!!