Killingerne – helt bedårende!

Jeg skulle hen og skrue ned for walkeren så de kære heste kunne skridte. På vejen fik jeg på min vej fra toilettet følgeskab af den lille grå mis. Den fulgte mig som en lille hund – vi havde fået en lang nussetur da jeg gik derop. På vej tilbage slog det mig, at jeg havde flest billeder af den lille sort/hvide, og det egentlig var unfair, for den lille grå er jo også dejlig. Og så kom der følgende ud af det….. jeg er godt tilfreds 😉 Iøvrigt er det to små piger! Det var mig, der havde fået det galt i halsen af en eller anden årsag – men at de er søde, kan der vist ikke herske nogen som helst tvivl om!

img_8039opt.jpg

img_8042opt.jpg

img_8043opt.jpg

img_8044opt.jpg

img_8047opt.jpg

0

4 thoughts on “Killingerne – helt bedårende!

  1. De er bare så søde – og frække at se på.
    Har selv en voksen hankat på snart 11 år.
    Katte er pragtfulde dyr.

  2. Helle K. – Du skal lige huske, hvem der kommer til at passe den formentlig 😉 Og jeg mistænker, at det er det, du allerede gør. Små killilnger bliver jo store, og er mindst lige så dejlige, så hold du bare igen, når I har en kat.

  3. Kattekillinger er bare det sødeste. Min datter plager hvert år om at få en – selvom vi jo har en stor kat, jeg har været standhaftig indtil nu. 🙂

Der er lukket for kommentarer.