Støvler – navnet var Rohde

Det var egentlig ovre hos Sister Bonde, at den her snak om støvler startede. Og i den forbindelse, nævnte jeg de her støvler, jeg har haft i årevis, og som er SÃ… behagelige at have på Efter snakken derovre, satte jeg mig for, at finde ud af, hvilket mærke de her støvler så er – altså mine. Det krævede en tur i den nye vaskemaskine og så kunne jeg se bunden på dem. De er nemlig nu staldstøvler og derfor langt fra lækre. Nu blev også de vasket, ligesom alt vaskbart her i huset, snart er blevet det 😀

Nå, men støvlerne er altså et mærke, der hedder Rohde! Selvfølgelig fås mine gamle udtrådte slæbere ikke længere, men dem jeg sådan lige umiddelbart synes måske kunne passe er ovenstående model. De har også det fine skilt med Sympate på! Sitet hedder Walking on a Cloud (de forhandler ikke Rohde længere), og som jeg var inde på, så er mine støvler netop sådan. Om de andre sko og støvler derfra er ved jeg jo ikke, men jeg har tænkt at finde ud af det, når der står “støvler” på budgettet. Nu kan du jo kigge, hvis du står for at skulle have…. De fås flere steder, men bl.a. i Lyon Sko Lyngby.

Opdateret 6. april 2016

2 thoughts on “Støvler – navnet var Rohde

Der er lukket for kommentarer.