Suk…

Jeg er ved at være træt! Både træt af og bare mega-træt i det hele taget. Har nu været vågen siden klokken 5!! Gider ikke det ræs! Det er så irriterende. Nå jeg tror, jeg prøver sofaen og mon ikke, jeg så kan få en lur? Det hører I!

0

3 thoughts on “Suk…

 1. Jane – Tak for tippet! Det vil jeg huske. Du har nævnt før, og jeg er kommet fra det. Jeg fik iøvrigt sovet lidt mere. Min træthed er en kronisk ting, der ikke lige afhænger af ginsing, men derfor kan det aldrig skade, det er helt sikkert.

  Synes det er rigtig fint, at du intet har taget på, på ferien – Godt gået. Jeg har heller ikke taget på, men kun tabt et kilo mere, men har heller ikke været flittig nok. Synes lige jeg fandt inpirationen lidt igen idag, så jeg har skam langt fra givet op…

  0
 2. Hej “makker”!
  Jeg er bare lige så træt. Jeg er ved at sove forstanden væk. Kørte fra kontoret kl.16.15 i går – og lige på hovedet i seng sammen med Lady (min Cockerspaniel) som ikke kunne forstå hvor far var. (Han var i Stockholm med en hel delegation og tog hjemmefra 05 am og var ikke hjemme igen
  før kl.22 pm. Da vågnede jeg fra min “lur”, fik et stykke natmad med Fl. og gik i seng igen og sov til 7.30am. Det MÃ… være årstiden. Selv efter 15 dage i Thailand hvor det ikke har skortet på vitaminer, både de medbragte + Omega, men med de enorme mængder jeg fræsede mig igennem til morgenbuffetten. Stor blandet salat (folk rullede med øjnene da de så det) papaya, vandmelon, ananas, mango, baby bananer og meget mere. Og så “tea and toast” ét stykke. Jeg VILLE ikke ta’ på dernede denne gang. Det normale er ca. 6 kg. som så er “måske” af’ efter 1 måned.
  Denne gang, INGEN forårsruller eller friturestegt mad. Og vægten var da også nøjagtig detsamme som da jeg tog afsted. Det er jeg en lille smule skuffet over, for jeg har jo svømmet MINDST 1 time hver dag.
  Hende W.W. damen venter jo med sin stygge, nådesløse digetalvægt. UHA.
  Så i morges kom “Gensing flasken” i brug igen. Det er noget jeg kan anbefale hvis man er lidt “slatten”. Som en direkte indsprøjtning med energi. Den koster ca. 199kr. i Matas.
  Jamen, – det var jo bare det jeg ville sige. Og det smager himmelsk.
  Prøv det!!
  Skål fra Jane

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.