Øv, nu når jeg det ikke


QE2 i Dubai

Anglofil som jeg er, har krydstogt med QE2 altid været drømmekrydstogtet. Nu synger hun på sidste vers, og jeg kommer ikke med hende. Øv! Men jeg kan nok alligevel ikke betale, hvad det koster, men drømme har man jo lov at have…

Update 17. juli 2013: Skulle jeg meget uventet komme til den slags penge, er der efterfølgere for QE2, så man behøver ikke græde helt så meget.

0

4 thoughts on “Øv, nu når jeg det ikke

  1. Catarina – Jeg vil lige kigge priser, det kunne jo være, detr var en løsnning på det, så jeg kan få om ikke andet en lille tur. Ihvertfald , så håber jeg, at hvis du kommer afsted, vil fortælle om det….

    0
  2. Ja det er stort ØV. Det var hende der var mit hjem i lidt mere end 1 1/2 år. Dejlig gammel dame med megen stil 😉

    0

Der er lukket for kommentarer.