Stilhed før storm

img_8065opt.jpg
Taget imorges mens jeg ventede på at blive hentet

Som nævnt tidligere, blev jeg hentet imorges. Dejligt var det. Selvom det ikke var så slemt som frygtet, så skal jeg love for, at det blev det senere på dagen. Meget truende var det ved frokosttid, og jeg imødeså en evt. gåtur med meget lidt entusiasme. Heldigvis var Maria sød og love mig et lift hjem, så det var superdejligt, men eftersom Inge dukkede op, og skal den retning, skal hun hjemover, så tog hun mig med i sin nye bil. Rigtig sød lille dyt.

Ellers er dagen gået med de her luksus wellness behandlinger, som vi snart er begyndt at kalde dem 😀 Idag var det Hong Kong’s tur. Han er altså så dejlig. Helt ukompliceret og han nød at blive puslet om, og få ordnet fusser. Han er nok den mest korthårede hest, jeg i mit liv har været ude for, men derfor kan han jo godt være beskidt. Og tiden på fold har selvfølgelig gjort sit. Så jeg gjorde mit for at få ham fin. Senere var han i skoven med Stella og Maria på Finish. De havde haft en fin tur, så det var godt. Og så var det Inge dukkede op med et nyt ulddækken til Finish. Og så fik vi historier, for hun har jo et langt liv med heste, og er altid god for en historie el. to. Og vi er glade lyttere Maria og jeg. Imorgen tager Maria sig kærligt af Finish og jeg bliver her.

Det stormer bravt, men jeg har tændt fyrfadslys og bloklys og hygger mig. Lige nu ser jeg Airport.