Store oprydningsdag

Det har det været her… jeg skulle have storrengøring, og det skal jeg stadig. Efter at her har været håndværkere med boremaskiner, så flyver støvet rundt og ligger allevegne. Bl.a. havde de været inde i mit skab ude i gangen og bore, og det krævede jo ligesom, at jeg hev alt ud, og det adstedkom så det store oprydningraid. Ikke kun i det skab, men også i mit sengetøj. Meget af det “fra før krigen” og kun dynebetræk, hvilket ret beset ikke er så meget værd. Så nu ryger de ud, og så køber jeg et par sæt nye i IKEA. Man bruger alligevel ikke mere og nu jeg har den nye vaskemaskine, er det jo slet ikke noget problem :)- nu mangler jeg bare at få indkøbt reoler, så kan jeg få det sidste på plads, og få det fulde overblik over mine ting. Dejligt!

Ellers har jeg sludret med en gammel veninde på telefonen, og hun kommer forbi til en kop kaffe imorgen. Bliver også hyggeligt, for jeg har ikke set hende længe.

Havde lidt af en ked-af-det-krise igår. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg ved, hvad udløste det, men om det var hele årsagen ved jeg ikke. Men jeg føler mig stadig lidt sårbar og letpåvirkelig. Sådan kan det godt være nogengange. Det går over igen…Egentlig underligt, for jeg var ellers og er så glad ved udsigten til noget, jeg skal i næste uge – mere om det, når det har været 😉 Surprise!

Jeg sidder her og nyder alt det jeg har fået ordnet idag, og så har jeg helt selv hængt min telefonsvarer op. Det var slet ikke svært. Det har den skullet lige siden jeg købte den for snart 10 år siden, men er aldrig nået længere end til at stå. Nu hænger den, og jeg har helt selv 😀

Nu vil jeg foreløbig ønske jer god weekend!

0

10 thoughts on “Store oprydningsdag

 1. Birgitte – Tak skal du have. Ja sådan nogetn dage, kan man godt have. Synes nu ellers det var længe siden, jeg havde haft en, men sådan var det så. Jeg har fået gjort en masse rent 😀

  0
 2. Synd du har været lidt nede – sådan nogle dage har jeg også i mellem. Men det går heldigvis over igen.

  Håber du har haft en god weekend trods alt.

  0
 3. Kære Alle – Jeg har det okay idag, og jeg har fået gjort rent til den store guldmedalje. Til gengæld er jeg træt som tre alderdomshjem nu, men det er der ikke at gøre ved. Får min veninde til kaffe om lidt, så luren må vente. Vejret her, er heller ikke just opløftende. Blæsende og gråt i gråt.

  Der er nok nogen, der griner af min ophængningsstolthed, men dem om det. Jeg bliver så glad når noget lykkes. Man må jo fokuserer på de små glæder 🙂

  Biorytmer -tjah hvorfor ikke, såvel som meget andet 😉

  Jeg vil smutte ud og sætte vand over til kaffen og vende tilbage senere. Tak for jeres søde hilsener!

  0
 4. Ah en skøn fornemmelse der breder sig i kroppen, når der er ryddet ud. Kors hvor vi gemmer på meget. Vi nænner aldrig til at kassere.
  Går det bedre med humøret i dag? Her er vejret gråt og trist, det virker ikke befordrende for et bedre humør.

  0
 5. Det var meget, du har fået fra hånden, selvom humøret ikke har været med dig.

  Det er en rigtig god idé at smide ud, når man ikke har gjort brug af det i lang tid. Det burde jeg også gøre med mange tekstil-arvestykker, som alligevel ligger og gulner bagest i skabet.

  Rigtig god og glad søndag til dig!

  0
 6. Ja, god rengøringslyst – og flot at du fik hængt din tlf.svarer op. Man blir lidt stolt af sig selv, når sådan noget lykkes 🙂

  0

Der er lukket for kommentarer.