Længe savnet…

img_8074opt.jpg

Se al den her oprydning havde faktisk postive følger! Den her kikkert (Starlux – kan ikke finde noget om den på nettet…), blev købt i sin tid, da jeg skulle til Guatemala. Den var bestemt ikke billig, og i forhold til prisen, er det godt nok ikke meget glæde, jeg har haft af den. I årene på Lolland-Falster var det begrænset, hvad jeg brugte den og som så ofte, så havde jeg det med at glemme den, selvom den havde sin plads på en knage i gangen. Selv dengang, hvor jeg stadig boede her og gik til galop, så glemte jeg den.

Nu da jeg så skulle flytte tilbage, så tænkte jeg, at NU skulle den dælme bruges! Så kunne jeg ikke finde skidtet. Jeg var ellers overbevist om, at jeg havde smidt den ude i skabet i gangen et sted, netop fordi jeg vidste, at jeg ville få den behov på galopbanen. Ikke jeg kunne finde den. Så idag dukker den op på gulvet i selvsamme skab! :O – ja jeg siger ikke noget, men dejligt er det, at jeg fandt den, og så kan Hanne til nøds låne min, har hun forlagt sin – for det sker nemlig også 😉 Så nu er den smidt i tasken klar til brug – ellers glemmer jeg den bare 😀

2 thoughts on “Længe savnet…

Der er lukket for kommentarer.